Retket, leirit ja kokoukset - paikka ryhmällesi

Etsitkö ryhmällesi leiripaikkaa, kokouspaikkaa tai retkikohdetta? Loma- ja kurssikeskuksemme  tarjoavat hyvät mahdollisuudet. Teemme mielellämme sinulle tarjouksen retkipäivästä, kokouksesta tai leiristä. Samaan pakettiin saat myös ohjelmatarjontamme ja ruokailut.

Vivamo Kirkkotalo c Seppo Paldanius

Vivamo, Lohja

Oivallinen paikka järjestää kokous, leiri tai retki.

Vivamo on mielenkiintoinen kohde myös retkiryhmille. Päiväretken ohjelma rakennetaan ryhmän toiveiden mukaan. Se voi sisältää Vivamon historiaa ja nykypäivää, Vivamon ja Pyhän Birgitan kappelin esittelyn, hartaus- tai raamattuhetken sekä lounaan ja kahvin.

Mahdollista on myös tilata esitys, jossa "Vivamon tädit" Anna-Mari Kaskinen ja Maija Nyman kertovat Vivamon historiasta paikan perustajan Karin af Björkenstenin ja hengellisen äidin Elisabet Selmerin hahmossa.

Valmista ohjelmaa on tarjolla ympäri vuoden. Lastenkylä ja Vivamon Raamattukylä voidaan liittää leirisi ohjelmaan.Kairosmaja, Pyhätunturi

Kairosmaja on upea tunturikeskus, jossa leirin, retken tai kokouksen ohjelmaan on mahdollista liittää opastettuja vaelluksia sekä ohjelmaa kauniissa ja tunnelmallisessa Revontulikappelissa.

Kesäkeskuksemme

Kesäkeskuksemme Tervonsalmi Tervossa, Säynämö Heinävedellä ja Orisberg Isossakyrössä ovat suosittuja leiripaikkoja.


Pyydä tarjous - Kysy lisätietoja

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä