Todistajana ja julistajana -kurssi 2018-2019

Käytännöllinen koulutus sinulle, joka haluat löytää kutsumustasi, syventää ymmärrystäsi evankeliumista ja ajastamme ja oppia itsellesi luontevia tapoja viedä evankeliumia eteenpäin.

evankelistakurssi pieniTodistajana ja julistajana -kurssi vahvistaa evankelioimisnäkyä ja antaa uusia virikkeitä seurakunnan rakentamiseen, todistajan tehtävään ja evankelistan kutsumukseen.

Tämä vuoden kestävä prosessi sisältää kolme lähijaksoa ja käytännön harjoittelua niiden välillä. Ensimmäinen jakso toukokuussa 2018 kestää viikon. Sen aikana käydään läpi mm. puhe- ja ilmaisukoulutusta, viestintää, uskon ydinasioita, evankelioimisen perusteita ja Jeesuksen opettamaa tapaa elää.

Toiset kaksi viikonlopun mittaista lähijaksoa pidetään marraskuussa 2018 ja toukokuussa 2019. Väliaikoina tehdään tehtäviä ja käytännön harjoituksia. Kurssin prosessinomaisen luonteen takia osallistujilta edellytetään kokoaikaista osallistumista ja sitoutumista vuoden ajaksi.

Kouluttajina ovat mm. koulutusjohtaja, pastori Mikko Matikainen, pastori, kouluttaja Virpi Nyman, kouluttaja Matti Mäkinen ja pastori Leena Lehtinen sekä puheviestinnan opettaja Leena Huttunen.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat löytää omaa kutsumustaan ja lahjojaan.

Osa 1:  14.-20.5.2018 Vivamo, Lohja

Kurssimaksu: 155 €  ja  täysihoito:499-559 €

Osa 2: 16.-18.11.2018 Vivamo

Kurssimaksu: 70 €/viikonloppu ja  täysihoito: 163,50-183,50 €

Osa 3: 17.-19.5.2019 Vivamo

Kurssimaksu: 70 €/viikonloppu ja  täysihoito: 163,50-183,50 € (hintamuutokset mahdollisia)

Opiskelijat,  työttömät ja eläkeläiset: Kurssimaksu jaksot 1-3: 110 e + 40 e + 40 e. Täysihoito sama kuten edellä. (Huom! Opiskelija- ja työttömyys- ja eläkeläiskortti mukaan.)

Hintamuutokset mahdollisia.

Vielä ehdit hakea

Kurssilla on jo mukavasti hakijoita, mutta hakuaikaa on jatkettu huhtikuun loppuun asti, jotta kaikki kiinnostuneet ehtivät mukaan.

Kerro lyhyesti itsestäsi (nimi, ikä, ammatti, yhteistiedot, perheyhteys, kristillinen vakamuksesi ja miten olet toiminut seurakunnassa).  Liitä mukaan seurakunnan työntekijän suositus, muita todistuksia ei tarvita. Mainitse myös mahdollinen erityisruokavaliosi.

Osoite: KRS Koulutuspalvelut, PL 48, 08101 Lohja tai  seurakuntapalvelut@sana.fi

Tai voit täyttää hakemuksesi myös netissä tällä lomakkeella.

Todistajana ja julistajana -evankelistakurssin esite 2018 (pdf)

Kurssin järjestää KRS Koulutuspalvelut yhteistyössä Agricola-opintokeskuksen kanssa.

Tervetuloa mukaan.