Vanhemmuuden palikat -peruskoulutus

ke 11.10.2017 Tampereella

Hämeenkulma, Hämeenpuisto 15 A 4

Vanhemmuuden palikat -koulutus on suunnattu järjestöjen, kuntien ja seurakuntien työntekijöille, äiti-lapsipiirien ja perhekerhojen vetäjille, vapaaehtoisille ja kaikille vanhemmille. Tavoitteena on tutustua monipuolisesti Vanhemmuuden palikkataloon ja saada virikkeitä Vanhemmuuden palikat -työvälineen käyttöön perhetyössä.

Koulutus toteutetaan toiminnallisin ryhmätyömenetelmin. Osallistujat saavat palikoihin liittyvän aineiston, päivässä käytetyt harjoitukset, sekä Meidän perheen hyvä arki -kirjan (L.Sibley).

Oheismateriaalina toimii vanhemmuuden teemakortti, joka sopii eri yhteyksissä vanhemmille jaettavaksi. Lisäksi on painatettu Vanhemmuuden rukouskortti.

• Kouluttajina: Anu ja Jukka Mattsson Kansan Raamattuseurasta
  • Kurssimaksu:  80 €  (sis. aineiston ja kahvin). Lounaspaikkoja lähettyvillä.
  • Ilmoittaudu Tampereen koulutukseen alla olevalla lomakkeella.
  • Lisätietoja:  Anu Mattsson,  anu.mattsson(at)outlook.com /  puh. 050 380 3967

Palikkatalo työvälineenä

Vanhemmuuden palikat on sovellus Parisuhteen palikat -työvälineestä seurakuntien, kuntien ja järjestöjen perhetyöhön. Se on monipuolinen työväline vanhemmuuden tukemiseen.

Palikkataloa käytetään vanhemman ja lapsen suhteen tarkasteluun. Talon avulla käsitellään käytännönläheisesti vanhemmuuden eri alueita.

Vanhemmuuden palikat on puinen palikkatalo, joka jäsentää vanhemmuuden yhdeksään tärkeään alueeseen: sitoutuminen, tunteet, seksuaalisuus, riidat, sanat, teot, luottamus, anteeksianto ja rakkaus.

Työväline sopii monenlaisille vanhemmille iästä ja kulttuuritaustasta riippumatta, esimerkiksi uusperheisiin ja monikulttuurisiin perheisiin, sekä yksinuoltajille.

Ilmoittaudun Vanhemmuuden palikat -peruskoulutuspäivään Tampereella 11.10.2017

Tampereen koulutuksen ohjelma

Vanhemmuuden palikat –peruskoulutuspäivän kulku

Yhteinen aloitus ja virittyminen päivän teemoihin