Kolehdit ja avustukset

Kansan Raamattuseura on pääosin yksityisen tuen varassa. Kun keräätte kolehdin Kansan Raamattuseuralle, annatte seurakuntalaisille mahdollisuuden tukea avaran armon julistamista Suomessa. Kiitos tuestanne.

Hiljaisuuden puutarhasta - vesiruukku - pieni

Virallinen kolehti  su 5.8.

Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyön tukemiseen sekä nuorten aikuisten toimintaan.

Kansan Raamattuseuran Säätiö, PL 48, 08101 Lohja

• Viitenumero: 91514

Suosituskolehdit

Kansan Raamattuseuran evankelioimistyölle

erityisesti Anna ilon näkyä -hankkeeseen, jolla tuodaan ilosanoma julkisille paikoille keskelle ihmisten arkea esim. kristillisten juhlien aikaan.

Kansan Raamattuseuran Säätiö,  PL 84, 08101 Lohja,
  • Suosituskolehti evankelioimistyölle,  viitenumero 49511

Kansan Raamattuseuran lapsityölle

erityisesti Perheen parhaaksi -hankkeeseen, jolla tuetaan parisuhdetta, vanhemmuutta ja lapsen terveen identiteetin kasvamista.

• Suosituskolehti lapsityölle, viitenumero 48512

Valtakunnalliset kolehdit 2019

Kirkkohallitus on myöntänyt valtakunnallisen kolehdin 1.9.2019 Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle.

Kirkkohallitus myönsi suosituskolehdin Kansan Raamattuseuran koulutuspalveluille, erityisesti seurakuntalaisia rohkaisevan L10T -elämäntavan valmentamiseen Virossa ja muissa Baltian maissa.

Yksittäiset tilaisuudet

Kolehdit tilitetään seuraavasti:
  • SAAJA: Kansan Raamattuseuran säätiö sr
  • IBAN: FI73 2103 3800 0055 77
  • BIC: NDEAFIHH
Toivomme, että tilityksessä käytätte kohteen mukaista viitettä. Työntekijämme antaa tilaisuuden yhteydessä viitteen paperilla kolehtikuittiin liittettäväksi. Kolehtiviitteet kohteen mukaan ovat (kuvaa klikkaamalla voit avata ne excelissä):

Kolehtiviitenumerot kuva
Klikkaa kuvaa, niin saat viitteet exceliin.

Mikäli viitetietoa ei ole saatavilla, pyydämme merkitsemään viestikenttään seuraavat tiedot:
  • seurakunnan nimi
  • tilaisuuden päivämäärä
  • kolehtikohde
  • tilaisuuteen osallistuneen KRS:n työntekijän nimi (mikäli tiedossa)

Kiitos uhrilahjastanne!

Seurakuntien myöntämät evankelioimistyön avustukset

Mikäli seurakuntanne myöntää avustuksia evankelioimistyöhön, ohjaamme meille osoitetun avustuksen seurakuntanne toiveiden mukaiseen työhön. Kauttamme avustus kohdentuu erityisesti Suomessa tehtävään evankelioimistyöhön.