5.4.2018Heli Karhumäki

Uudella ilmeellä ilosanoman puolesta

Heli Karhumäki 03 MV
Kun tänään avasit Sanan, mahdoit olla yllättynyt, ilahtunut ja ehkä jopa harmissasi. Missä on lehti, johon olen tottunut? Mahdanko pitää tästä uudesta ilmeestä?

Käsissäsi on todellakin ulkoasultaan raikastettu Sana. Lehti on perustettu 1945, ja vuosikymmenten varrella se on käynyt läpi jatkuvaa uudistumista. Kristillisenä lehtenä Sana kulkee ihmisen rinnalla muuttuvassa ajassa, ja se näkyy myös lehden ilmeessä. Olemme toimituksessa koko alkuvuoden työstäneet lehdenteon rinnalla lehden sisältöjä ja kuvallista ilmettä, jotta se entistäkin paremmin toteuttaisi tarkoitustaan kristillisenä lehtenä. Tähän tarvitsemme myös sinua. Ole siis yhteydessä meihin, kun haluat kertoa mielipiteesi lehdestä tai ehdottaa juttuaihetta. Me Sanan tekijät ja lukijat olemme yhteisö, joka pohtii uteliaasti elämän syviä kysymyksiä kristillisen uskomme perusta

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tunnustelemaan, miltä lukupaketin uusi ilme tuntuu. Ehkä huomaat piankin, että käsissäsi on edelleen myös sama tuttu Sana, johon olet tottunut luottamaan hengellisten eväitten antajana. Uskomme perusta on Raamatussa ja luterilaisen kirkon tunnustuksessa, mutta olemme aina myös sillanrakentaja erilaisten kristittyjen kesken. Me arvostamme ihmistä hänen etsinnässään ja moraalisissa pohdinnoissaan, jotka usein kulkevat hapuilun ja kriisien kautta. 

Teemme työtä myös sen eteen, että kovassa ja vaativassa ajassa ihmiset tuntevat itsensä hyväksytyiksi ja rakastetuiksi ehdoitta. Sana viitoittaa tietä Vapahtajan, Jeesuksen Kristuksen tuntemiseen, ja tekee sen niin, että jokainen voi lukea lehteä turvallisin mielin. Sana tarkastelee kriittisesti ajan ilmiöitä, mutta ei koskaan pilkkaa ihmistä – ei liberaalia eikä konservatiivia, ei enemmistöjä eikä vähemmistöjä. 

Sana on aina ollut tunnettu vahvasta kristinuskon ja kirkon tuntemuksestaan. Asiantuntijamme ja raamatunopettajamme ovat luotettuja teologeja. Otamme myös kantaa yhteiskunnan epäkohtiin kristillisestä näkökulmasta. Rukous on nyt entistäkin vahvemmin esillä ja kutsumme sinut rukoilemaan yhdessä kanssamme meille lähetettyjen rukouspyyntöjen puolesta. 

Ennen kaikkea me kerromme edelleen avoimesti ilosanomaa Jeesuksesta, syntien anteeksi saamisesta, Jumalan läsnäolosta ja hänen rakkautensa elämää muuttavasta voimasta. Sana puolustaa Suomen kristillistä elämänmuotoa, sillä se on puolustamisen arvoinen. 

Toivomme, että löydät tämän lehden sivuilta iloa, rohkaisua, lohtua ja elämän syvää merkitystä Jumalan armollisen rakkauden suojassa. Lämmin kiitos sinulle, jos tahdot myös rukoilla tämän tehtävän ja koko Sanan yhteisömme puolesta. 

 


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä