Tule mukaan nuorisotyöhön ja liity nuorisotiimin lähettäjäksi!

Helpoimmin tämä onnistuu klikkaamalla tästä. Löydät valikon, josta voit valita joko koko nuorisotyön, Susanna Luttinen-Kivistön, Katariina Nymanin tai Leevi Helon lähettäjäpiirin. Tue vaikka kaikkia!

Lahjoituspuhelinnumero nuoriso- ja opiskelijatyölle:
0600 10 141 (20,28 €/puh+pvm)

Keräyslupa

Kalenteri

Huomaathan, että kaikki tapahtumat ei ole Kansan Raamattuseuran nuorisotyön järjestämiä tapahtumia, vaan myös muiden KRS:n työalojen.

19.12.2018 | 1 Kor. 4:1-2
Meitä on siis pidettävä Kristuksen palvelijoina, joiden huostaan on uskottu Jumalan salaisuudet. Siltä, jolle on jotakin uskottu, vaaditaan, että hän osoittautuu luottamuksen arvoiseksi.

Isos juliste 2019_MN festarilehti

ISOSSEIKKAILUT 2019 - siis LOIMAALLA JA JOUTSENOSSA - ei TAMMELASSA, niinkuin MNF-mainoksessa....

Ensi keväänä isosseikkailut palaavat taas kahden seikkailun voimin. Alkuvuodesta isoskoulutuspäivää vietetään
9.2. 2019 Loimaalla ja keväämmällä sitten 4.5. 2019 Joutsenossa. Tarkemmat tiedot ja infot päivitetään tänne.
Seurakunnantyöntekijä: lataa juliste täältä.

AIVAN MAHTAVA Uuden vuoden leiri Kairoksella 1.-6.1.2019

Ilmoittautuminen leirille aukeaa torstaina 8.11. klo 16.

Lisätietoa leiristä ja ilmoittautumisesta löydät

täältä.
Pyhältä

SYKSYN TOIMINTA TÄYDESSÄ VAUHDISSA

HUOM! 9.11. ohjelmasta poiketen Arskalla puhumassa kauan odotettu Hende!!!

Lataa tästä arskojen ohjelma.

Lataa tästä iskojen yms. muiden infot.

Kesän 2019 ripareille ilmoittautuneet!

Teille lähtee lokakuun aikana ensimmäinen leirikirje, jossa tärkeää infoa leiristä. Sitä odotellessa muistathan olla yhteydessä oman seurakuntasi ripari-ilmoittautumisissa työntekijään, että olet tulossa järjestön leirille!

terkuin Leevi

Kräsän nuorisotyön ripareille Vivamoon kesäksi 2019?

Ilmoittautuminen rippileireille on käynnissä täällä. Vielä on tilaa, varsinkin loppukesän leireillä!

Työntekijät

nuoret.fi - Kansan Raamattuseuran nuorisotyö

Mitä kaikkea Kräsän nuorisotyössä voikaan vuoden aikana tapahtua? #krsnuoret

Oikeus muutoksiin nuorisotyön tiimillä.