Tule mukaan työhömme

Kansan Raamattuseura toimii pääosin yksityisten lahjoittajien tuen varassa. Jokaisella työalallamme ja useimmilla työntekijöillämme sekä loma- ja kurssikeskuksellamme on lähettäjäpiiri. 

Lähettäjäpiiri on joukko ihmisiä, jotka tukevat valitsemaansa työntekijää tai työalaa rukouksin ja taloudellisesti. Koska toimimme yksityisen tuen varassa, työmme jatkuvuuden kannalta säännöllisellä, taloudellisella tuella on suuri merkitys.

hands-2020553

Lähettäjät saavat kuukausittain tukemaltaan työntekijältä tai työalalta ajankohtaisia kuulumisia. Yleensä kerran kuukaudessa lähetettävä kirje toimitetaan postitse tai sähköpostilla lähettäjän valinnan mukaan.

Joillakin työaloilla on lähettäjien sijaan kummeja, jotka sitoutuvat tukemaan työtä tietyllä summalla kuukaudessa. Myös kummit saavat säännöllisesti tietoa tukemansa työalan kuulumisista.

Työtä  voi  tukea taloudellisesti halunsa ja varojensa mukaan. Toiminnan jatkuvuuden kannalta säännöllisellä tuella on suuri merkitys.


Voit liittyä lähettäjäksi täyttämällä alla olevan kaavakkeen tai lähettämällä tietosi lähettäjäosastollemme:

puh. 0207 681 611    lahettajaosasto@sana.fi
Liity lähettäjäksi alla olevalla lomakkeella. 

Valitse valikosta työala tai työntekijä, jota haluat tukea.

HUOM! Ulkomailla Agape Europen työyhteydessä työskentelevien nimet löytyvät kansainvälisen työmme sivulta. Tutustu myös heihin ja lähde lähettäjänä mukaan työhön. Tiedot ja ohjeet siihen kansainvälisen työn sivulla.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä