Rohkeasti uutta luoden

Rohkeus perustuu luottamukseen. Jotta voi toimia rohkeasti, on uskallettava asettua jonkin varaan: itsensä tai toisen, ihmisen tai ihmistä suuremman.

Kansan Raamattuseuran työ nousee siitä luottamuksesta, että Jumala etsii armollisesti jokaista ihmistä yhteyteensä. Tämä yhteys on mahdollista Vapahtajamme Jeesuksen vuoksi. Siksi tunnuslauseemme on Elämme armosta, kerromme Jeesuksesta.

Ihminen on tänään syvimmiltään samanlainen kuin ennenkin: kaipaamme nähdyksi tulemista, hyväksyntää, ehdotonta rakkautta, joka osoittaa meille arvokkuutemme. Elinympäristömme sen sijaan muuttuu koko ajan monimutkaisemmaksi. Kristillinen usko ja sen merkitys näyttää jäävän yhä vieraammaksi. Siksi etsimme työssämme koko ajan  uusia tapoja, joilla voimme mahdollisimman ymmärrettävästi kertoa evankeliumin tämän ajan ihmiselle. Ytimessä ovat edelleen Paavalin sanat: ”Pyydämme Kristuksen puolesta: suostukaa sovintoon Jumalan kanssa.” (2.Kor.5:20)

Rukouksessa on voimaa. Kuljethan työntekijöidemme ja työmme rinnalla rukoillen. Kansan Raamattuseura on alusta lähtien ollut kansanliike, jonka toiminta on mahdollista tuhansien rukoukseen ja taloudelliseen tukeen sitoutuneiden ystävien avulla

Kutsun sinua mukaan kanssamme tekemään evankeliumin läsnä olevaksi siellä, missä olet. 

ressu

Yhdessä voimme paljon.

Ulla Saunaluoma
toiminnanjohtaja

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä