Tule mukaan Vivamon työhön

"Vivamo on suuri astia ja sen suuruuden tietävät vain Jumala ja Vivamon talousasioista vastaava, mutta se astia ei täyty elleivät ystävät auta. Jumala täyttää ensin monta tyhjää astiaa niin, että siitä täyttyy myös sitten Vivamon suuri astia".

- Linda Helenius,
Vivamon ensimmäinen johtaja

lakaisua

Tule talkoolaiseksi

Vivamossa on jatkuvasti eri alojen taitajille tarvetta. Tarvitsemme miehiä ja naisia rakennus- ja remonttitöihin, puutarhatöihin, ompelutehtäviin, vierasemänniksi yms. Voit ilmoittautua talkoolaiseksi Vivamoon lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi. Kysy lisätietoja puh. 0207 681 760, vivamo@sana.fi

Liity lähettäjäpiiriin

Vivamon työssä voit olla mukana liittymällä työntekijöidemme lähettäjäpiireihin tai Vivamon kummiksi. Saat säännöllisesti tietoa työn vaiheista ja voit rukoilla ja tukea oman tilanteesi mukaan työtämme. Täältä löydät lomakkeen, jolla voit liittyä lähettäjäpiiriin.

Vivamon kannatusyhdistys ry

Vivamon Kannatusyhdistys ry toimii Vivamon tukiyhteisönä. Tavoitteena on tukea keskusta rukouksin, aineellisesti ja kullekin sopivalla työpanoksella. Näin voimme tehdä mahdolliseksi päätehtävän toteuttamisen, evankeliumin eteenpäin viemisen lapsille, nuorille ja aikuisille. Jos koet Vivamon tärkeäksi paikaksi, liity joukkoomme. Voit tehdä sen lähettämällä tietosi alla olevalla kaavakkeella. Kannatusyhdistyksen jäsenmaksu vuodeksi 2016 on 25 €.

Kannatusyhdistyksen toimintatapoja:

• rukous Vivamon työn puolesta
  • kirpputori Vivamon Kirppu ja Kirja
  • talkoot ja muu vapaaehtoistyö
  • myyjäiset ja erilaiset tempaukset
  • uusien toimintamuotojen ideoiminen ja toteuttamiseen osallistuminen
  • taloudellinen tuki Vivamolle.

Kannatusyhdistyksen jäsenet saavat  pari  kertaa vuodessa Vivamon Viesti -lehden!

Liity Vivamon kannatusyhdistykseen

Täytä allaoleva lomake tai ilmoita asiasta  Vivamoon, p. 0207 681 760 tai vivamo@sana.fi

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Nimi *
Osoite *