keräysbanneri nettiin syyskeräys 2014

Ajankohtaista

00399031

Miten jaksaisin työssä?

Terveet rajat sekä omien voimien ja haavoittuvuuden ymmärtäminen  tukevat jaksamista ja työhyvinvointia.  Voimavarojen etsimisen viikonlopussa 18.-19.10. teemaan johdattavat sielunhoitoterapeutit Tarja Vilppola ja Kalevi Rautjoki.  Katso ohjelma.

Laulukirjoja lahjaksi vankiloihin

Tampereella eri järjestöt ovat yhdessä hankkineet Viisikielinen -laulukirjoja Kylämäkosken ja Riihimäen vankiloihin. Varat niihin saatiin yhdessä järjestetyn suuren laulujuhlan kolehdista.

Sanat voivat olla lahja

Samassa Veneessä -avioparityön tv-ohjelmasarjassa käydään läpi Parisuhteen palikat -talon eri osat. Keskiviikkona 1.10. nähtävässä jaksossa teemana on sanojen palikka.

Nukketeatteri Sananjalka sai uuden auton

Julkaistu 26. syyskuuta

Kiitos ystävien tuen, nukketeatterimme sai uuden auton. Ensimmäiset keikat sillä on jo tehty.

Juhlakuoro rakenteilla

Musiikki ja erilaiset kuorot ovat uurtaneet uraa Kansan Raamattuseuran julistustyössä. Eri kokoonpanossa laulaneita koolla Vivamossa.

Koulutus rohkaisee liikkeelle seurakunnassa

- Seurakuntien työntekijöillä on paljon tekemistä seurakunnan arjen keskellä. Siinä on vaikea ehtiä kehittää koulutuspolkuja seurakuntalaisille. Sitä varten meillä on osaavat kouluttajat ja paljon aineistoa, josta voimme räätälöidä sisältöjä seurakuntien tarpeisiin, sanoo Kansan Raamattuseuran koulutuspalvelun johtaja Mikko Matikainen.

KRS:n koulutustyötä 40 vuotta, juhlaseminaari 20.11.

Kansan Raamattuseuran koulutuspalvelu täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Vuosikymmeniä juhlitaan työn merkeissä 20.11. seminaarissa, jossa tähytään tulevaisuuteen, teemana Yhteydessä eteenpäin.


Blogit

rss

Taide valtaa kirkot

25. syyskuuta

Istuin oopperassa ja kuuntelin suurta vuodatusta omasta synt...

Lue lisää...

Kalle Virta

Kriikunapuiden puhetta

18. syyskuuta

Tänä syksynä olemme jälleen saaneet havaita, mikä ero on ...

Lue lisää...

Irma Obele-Luomaa


Sana Sinulle


Tunnen köyhyyden ja hyvinvoinnin, olen tottunut kaikkeen ja kaikenlaiseen, syömään itseni kylläiseksi ja näkemään nälkää, elämään runsaudessa ja puutteessa.
 

Sana.fi

30.7.2014 | Ihmisellä on syynsä

Verisiä lapsia, kappaleiksi räjähtäneitä sotilaita, murskaantuneita taloja, haisevia ruumiita auringonkukkien keskellä, ruumiinryöstäjiä, itkeviä toimittajia – kun on viikon kahlannut läpi u...

7.8.2014 | Kahden maailman kuilu

Moottoritien ja kadun väliin jää kaistale joutomaata, jolla on joskus kulkenut tie, ollut rakennuksia. Nyt siellä ei ole enää mitään. Vain halkeillutta asvalttia, pusikkoa ja metalliaitaa. J...

Rukoile ja tue työtä

Tule lähettäjäksi

Rukoile ja tue työtämme.


Lahjoita verkkopankissa

Mahdollista evankelioimistyö.


Tule vapaaehtoiseksi

Taitosi on meille tärkeitä.


Lahjoita uuteen evankelioimiseen!

Syyskeräys 2014


gls banneri vaaka 100px

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä