rss Kansan Raamattuseuran uutisia

Uusi sovellus kannustaa rukoukseen

Domini Life on kristityn elämäntapaa tukeva hyväntuulinen uusi sovellus älypuhelimeen. Se julkistetaan 2.12. Kristuspäivässä Turussa.

Lue lisää


Uskon yössä kohtaavat monenlaiset taidemuodot

Kirkoissa eri puolilla maata Kittilästä Kotkaan kokoonnutaan 28.10. erityisesti taiteen ja uskon merkeissä viettämään Uskon yötä.

Lue lisää


21.9.2017 Kristuspäivä juhlistaa satavuotiasta Suomea

Suomen Turku kutsuu 2.12. ihmisiä maamme jokaisesta kunnasta, kirkkokunnasta ja herätysliikkeestä koolle rukoilemaan maamme puolesta. Päivä on myös kiitosjuhla itsenäisestä kotimaasta.

Lue lisää


20.9.2017 Timo ja Kaisa Tuikkanen julistavat armon sanomaa sanoin ja sävelin

KRS:n julistustyö sai vahvistusta, kun Kaisa ja Timo Tuikkanen liittyivät syyskuun alussa julistajien joukkoon. Heitä voi kutsua myös musiikkievankelistoiksi, sillä musiikki on vahvasti mukana heidän työssään.

Lue lisää31.8.2017 Tiedote: Jyväskylän käräjäoikeuden päätös testamenttiasiassa

Jyväskylän käräjäoikeus on tänään 31.8.2017 antanut ratkaisunsa testamenttiasiassa, jossa Kansan Raamattuseuran Säätiö sr on ollut haastettuna.

Lue lisää


Suomalainen messu Senaatintorilla 26.8.

Suomalainen messu kajahtaa Senaatintorilla suuressa yhteisessä juhlassa. Mukana on laulajia sadasta kuorosta sekä 100 soittajaa ja 100 käsikelloa.

Lue lisää


19.6.2017 Sanan Suvipäivien viesti: Armo antaa rohkeutta

Sanan Suvipäivien otsikkona Imatralla 16.-18.6. oli Sie kelpaat eli armo karjalaisittain. Kelpaamisen teema oli esillä eri näkökulmista, suhteessa Jumalaan, vanhempiin, toisiin ihmisiin ja omaan elämänhistoriaan.

Lue lisää


23.5.2017 Suomalaisen messun juhlaesitykseen kutsutaan kuoroja

Lasse Heikkilän Suomalainen messu esitetään lauantaina 26.8 klo 19 Senaatintorilla.Sitä esittämään kutsutaan mukaan kuoroja ja lauluryhmiä kautta maan.

Lue lisää


21.5.2017 Tiedote: Kansan Raamattuseuran saama testamentti yritetään kumota käräjillä

Kansan Raamattuseura on keväällä 2016 saanut tiedon testamentista, jossa KRS on merkitty yhdeksi edunsaajaksi. KRS:lla ei ole ollut testamentista mitään tietoa ennen sen tekijän kuolemaa.

Lue lisää


Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä