rss Kansan Raamattuseuran uutisia

Suomalainen messu Senaatintorilla 26.8.

Suomalainen messu kajahtaa Senaatintorilla suuressa yhteisessä juhlassa. Mukana on laulajia sadasta kuorosta sekä 100 soittajaa ja 100 käsikelloa.

Lue lisää


19.6.2017 Sanan Suvipäivien viesti: Armo antaa rohkeutta

Sanan Suvipäivien otsikkona Imatralla 16.-18.6. oli Sie kelpaat eli armo karjalaisittain. Kelpaamisen teema oli esillä eri näkökulmista, suhteessa Jumalaan, vanhempiin, toisiin ihmisiin ja omaan elämänhistoriaan.

Lue lisää


23.5.2017 Suomalaisen messun juhlaesitykseen kutsutaan kuoroja

Lasse Heikkilän Suomalainen messu esitetään lauantaina 26.8 klo 19 Senaatintorilla.Sitä esittämään kutsutaan mukaan kuoroja ja lauluryhmiä kautta maan.

Lue lisää


21.5.2017 Tiedote: Kansan Raamattuseuran saama testamentti yritetään kumota käräjillä

Kansan Raamattuseura on keväällä 2016 saanut tiedon testamentista, jossa KRS on merkitty yhdeksi edunsaajaksi. KRS:lla ei ole ollut testamentista mitään tietoa ennen sen tekijän kuolemaa.

Lue lisää


18.5.2017 Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius yhteiselle kiertueelle

Kirjailija-terapeutti Tommy Hellsten ja laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius toteuttavat syksyllä yhteisen kiertueen Kasvotusten.

Lue lisää


10.5.2017 Sanan Suvipäivillä vakuutetaan: Sie kelpaat!

Sanan Suvipäivien otsikko Sie kelpaat! on reformaation juhlavuoden Armo-teema karjalaisittain. Suvipäivät vietetään Imatralla 16.-18.kesäkuuta.

Lue lisää


10.3.2017 Kansan Raamattuseurassa kolmen viikon lomautukset

Kansan Raamattuseuran Säätiö ja sen liiketoimintayksikkö Karas-sana Oy lomauttavat 80 työntekijäänsä tänä vuonna kolmeksi viikoksi.

Lue lisää


16.2.2017 Uskon päivä kutsuu yhteiseen rukoukseen 30.3.

Kansan Raamattuseura kutsuu seurakuntia ja rukousryhmiä yhteiseen rukouspäivään oman paikkakunnan puolesta 30. maaliskuuta, jolloin vietetään Uskon nimipäivää. Se on hyvä päivä rukoilla oman paikkakunnan puolesta.

Lue lisää


15.12.2016 Vivamon Raamattukylän idea sytyttää Namibiassakin

Yksi Vivamon Raamattukylän jouluvaelluksen itämaan tietäjistä on tänä vuonna pastori Eino Ekondja Namibiasta. Hän tuli varta varten Suomeen osallistuakseen Raamattukylän jouluvaellukselle.

Lue lisää


17.11.2016 Nuorten rinnalla tulevaisuuteen

Helena Mäntylä on löytänyt kutsumuksensa työstä nuorten parissa. - Nuorteniltoihin on aina ilo mennä. Rakastan nuorten kohtaamista ja sitä, että saan olla rohkaisemassa heitä.

Lue lisää


Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä