Uutishuone

Uutisia

Sanan Suvipäivien viesti kuuluu: Sie kelpaat!

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 16. helmikuuta

Imatralla valmistaudutaan innolla ottamaan vastaan kesäkuussa Sanan Suvipäiville tuleva juhlaväki.

Uskon päivä kutsuu yhteiseen rukoukseen 30.3.

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 16. helmikuuta

Kansan Raamattuseura kutsuu seurakuntia ja rukousryhmiä yhteiseen rukouspäivään oman paikkakunnan puolesta 30. maaliskuuta, jolloin vietetään Uskon nimipäivää. Se on hyvä päivä rukoilla oman paikkakunnan puolesta.

KRS:n Turun työ muutti uusiin tiloihin

KRS:n kaupunkityön uutisia | Julkaistu 02. helmikuuta

Toimisto sijaitsee nyt Turun palon syttymisen paikalla Puutorilla.

Gospel-lattarit™ -leiri palaa Vivamoon

Vivamon uutisia

Joidenkin vuosien tauon jälkeen Vivamossa järjestetään taas Gospel-lattarit™ -leiri. Leirin ohjaajat kutsuvat mukaan myös tanssin ensikertalaisia.

Vivamon Raamattukylän idea sytyttää Namibiassakin

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 15. joulukuuta 2016

Yksi Vivamon Raamattukylän jouluvaelluksen itämaan tietäjistä on tänä vuonna pastori Eino Ekondja Namibiasta. Hän tuli varta varten Suomeen osallistuakseen Raamattukylän jouluvaellukselle.

Kairosmaja sai lahjoituksena urut

Kairosmajan uutisia | Julkaistu 05. joulukuuta 2016

Ylitornion seurakunnan lahjoittamat urut soivat nyt Kairosmajan Revontulikappelissa.

Nuorten rinnalla tulevaisuuteen

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 17. marraskuuta 2016

Helena Mäntylä on löytänyt kutsumuksensa työstä nuorten parissa. - Nuorteniltoihin on aina ilo mennä. Rakastan nuorten kohtaamista ja sitä, että saan olla rohkaisemassa heitä.

Suomalaisten tuki muuttaa orpojen ja leskien elämää Intiassa

Kansainvälisen työn uutisia

Kansan Raamattuseuran tukema orpokoti Home of Grace tuo toivoa koko kylälle.

Ihmeellinen Ilo vie jouluun

Vivamon uutisia | Julkaistu 17. marraskuuta 2016

Joulu tulee joka vuosi; aina sama, aina uusi. Niin on myös Vivamon Raamattukylän jouluvaellus Ihmeellinen Ilo. Sitä on esitetty joka vuosi jo vuodesta 2005 lähtien. Monille siitä on tullut erottamaton osa jouluun valmistautumista.

Sanan Suvipäivät 2017 vietetään Imatralla

Kansan Raamattuseuran uutisia

TheFour-tuotteet leviävät

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 17. marraskuuta 2016

Sydän, jakomerkki, risti ja kysymysmerkki ‑ neljä kuvaa, jotka kertovat evankeliumin ytimen. T-paidassa, rannekkeessa tai avainnauhassa ne voivat olla keskustelunavaus.

Uskon Yö yhdisti taiteilijoita ja seurakuntia

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 02. marraskuuta 2016

Uskon Yö -taidetapahtumaa vietettiin 29. lokakuuta seurakunnissa eri puolilla maata.

Kansan Raamattuseura avaa uuden toimitilan Jyväskylässä

KRS:n kaupunkityön uutisia | Julkaistu 27. lokakuuta 2016

Jyväskylän keskustaan avataan uusi koulutus- ja kulttuurisali.

Lauri Thurenin kirja Raamatun käyttöohje 3 ehdolla vuoden kristilliseksi kirjaksi

Karas-Sanan uutisia | Julkaistu 04. lokakuuta 2016

Professori Lauri Thurénin suositun Raamatun käyttöohje -sarjan kolmas osa vie syvemmälle pyhään kirjaan uusimman tutkimustiedon avulla.

Lauluista leivottu leipä

KRS:n kaupunkityön uutisia

"Hän rakentaa lauluillaan tuvan, jossa kypsyy tuore leipä ja jossa leipojan katse ja kädet ovat maailman turvallisimmat." Muusikko Tuula "Haxu" Hakkarainen keikkailee usein vanhusten palvelukeskuksissa laulattamassa senioreita. Sydän-Hämeen Lehti oli mukana Haxun keikalla Pälkäneellä ja kirjoitti siitä.

Uskon Yö ravistelee totuttuja kaavoja

Kansan Raamattuseuran uutisia

Uskon yö -taidetapahtuma toteutetaan 29. lokakuuta. Tänä vuonna Uskon Yön teemana on Laulu uskon ilmentymänä. Tapahtuma juhlistaa reformaation tasavuosien lisäksi myös Suomen sata vuotiasta itsenäisyyttä.

bannerikuva upn sivulle
Maaliskuun 30. päilvä on Uskon nimipäivä. Se on sopiva päivä juhlia yhteistä uskoa kutsumalla vaikka ystävät koolle rukoilemaan oman paikkakunnan ja seurakunnan puolesta. Lue tästä ideoita päivään ja rukoukseen.

Kristuspäivä 2017
Kristuspäivä kutsuu  yhteiseen rukoukseen maamme puolesta. Jouluun 2. päivä kansaa kokoontuu Turkuhalliin kaikkialta maasta kiittämään ja rukoilemaan yhdessä kotiemme, seurakuntiemme ja maamme puolesta itsenäisyytemme 100-vuotisjuhlan tunnelmissa.  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.