Tervetuloa Vivamon poluille

Perinteikäs Vivamo on kutsunut vaeltajia poluille ja kyläteille jo kohta sadan vuoden ajan. Tänään Vivamo on vireä keskus Läntisellä Uudellamaalla, Lohjanjärven vehmailla rannoilla.

Vivamossa arvostetaan perinteitä ja historiaa, jota menneet sukupolvet ovat luoneet. Vivamossa eletään myös tätä päivää ja valmistaudutaan tulevaisuuteen. Täällä sukupolvet kohtaavat. Raamattukylässä ja Lastenkylässä kerrotaan ikuisia kertomuksia uudella tavalla.

Täällä toiimii myös Vivamo-opisto, joka järjestää elämää rikastuttavia kursseja senioreille sekä täydennys-koulutuksia ikääntyvien parissa työskenteleville.

Tervetuloa kauniiseen Vivamoon!


PS. Vivamoon voit tulla aina lepäämään, ulkoilemaan, rukoilemaan tai ihan muuten vain oleilemaan. Voit halutessasi osallistua Vivamon päivittäiseen ohjelmaan.

 


Vivamon uutisia

Ihmisen Poika pääsiäisvaellus

Vivamon Raamattukylän pääsiäisvaellus on tähän mennessä kerännyt jo satoja katsojia elämään hiljaisen viikon tapahtumat tavalla joka tekee vaikutuksen.

Vivamon Raamattukylän pääsiäisvaellus 2014

Raamattukylän esitys Ihmisen Poika tarjoaa mahdollisuuden vaeltaa hiljaisen viikon tapahtumiin.

Raamattukylä valmistautuu vuoteen 2014

Kesäkaudesta alkaen Raamattukylä juhlii 10-vuotista taivaltaan. Ohjelmistossa on Uuden ja Vanhan testamentin kertomuksia.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä