Crescendo

- more than music

creslogo

Crescendo on tunnustustusten välinen kristillinen orgainsaatio, joka tekee työtä klassisen musiikin ammattilaisten ja opiskelijoiden keskuudessa.

Järjestö sai alkunsa Baselissa Sveitsissä vuonna 1985 ja toimii nyt 40 maassa. Suomessa yhteistyökumppanina on Kansan Raamattuseura. Työ on kristittyjen yhteistä ja tavoite on palvella kaikkia ja luoda yhteyttä eri tahoilla toimivien kristittyjen taiteilijoiden kesken.

Crescendon työtä Suomessa koordinoi kapellimestari Lehari Kaustel yhdessä vapaaehtoistiimin kanssa.

Kansainvälinen Crescendo-työ järjestää mm. vuosittain korkeatasoisen musiikkileirin.

Työn tavoitteena on mm. luoda muusikoiden välistä verkostoa ja rohkaista heitä, välittää kristillisen uskon sanomaa taiteen keinoin ja palvella seurakuntia ja järjestöjä.

Lue lisää Crescendon kansainvälisestä työstä sekä  Suomen Crescendosta.