Rukouksen taloja

1-KRS-Stadin Rukouksen talo - sisä-vaaka - kuva Nelli HeinimoHelsinki

Helsingin Rukouksen talo avasi ovensa joulukuussa 2013 Sanan talolla Kaisaniemessä (Kaisaniemenkatu 8). Rukouksen talo päivystää arkipäivisin klo 12-17. Lisäksi talossa kokoontuu useita eri rukousryhmiä.

Lue lisää Stadin Rukouksen talosta.

Heinola

Heinolassa Rukouksen talo toimii ev. lut. seurakunnan tiloissa Mahiksella (Maaherrankatu 17).

Rukous tutuksi: yhdessä Jumalan edessä -illat

13.10.  ja  10.11.  (kuukauden 2. torstai) klo 18-19.30 Mahiksella. Illassa on ylistyslauluja, lyhyt opetustuokio rukouksesta, keskustelua illan aiheesta ja rukousta yhteisten asioiden puolesta. Tilaisuus on ohjelmarungoltaan siis samanlainen kuin aikaisemminkin. Uutena asiana on se, että tilaisuuden jälkeen (19.30- ) on mahdollisuus jäädä rukouspalveluun / sielunhoitoon.

Mahdollisuuksien lähteellä -rukouspalvelu

ihmisille, jotka haluavat etsiä Jumalan apua asioihinsa.
 27.10.  ja  24.11. (kuukauden 4. torstai)  Mahiksella. Näissä illoissa rukoillaan rukousiltaan tulevien ihmisten puolesta henkilökohtaisesti. Aiheena voi olla avun saaminen sairauteen tai muihin elämän vaikeuksiin. Palvelu on täysin luottamuksellista ja rukouspalvelijat ovat vaitiolovelvollisia.
Rukouspalveluun voi tulla klo 18-19.30 välisenä aikana.

Yhteystiedot:  brita.pokki@gmail.com
                        timo.pokki@icloud.com

Imatra

Imatralla on kaksi rukouksen huonetta:

• Seurakuntakeskuksen kappeli, Tainionkoskentie 80, maanantaisin klo 15-18 (kesä-elokuu 15-17). Joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina tarjotaan mahdollisuutta henkilökohtaiseen rukoukseen.
  • Olavinkulman toimitila, Olavinkatu 13,  (käynti Kallenkadulta), tiistaisin klo 17-18 (kesä-elokuu 16-17).
Lisätiedot:
diakonissa Päivi Järvinen, puh. 040 755 0507 ja Marja Pentikäinen, puh. 040 777 1419

Joensuurukouksentalo joensuu

Joensuun seurakuntakeskus, Kirkkokatu 28.

Lisätiedot: irmanygren@yahoo.com

Aamurukous tiistaisin klo 9 - 11 (myös kesällä).

Joensuun Rukouksen talo on koti, jossa meidät on kutsuttu esirukoukseen ja voimaantumaan Herran läsnäolossa.

Jämsä

Säterintie 2, 2krs. Lisätiedot: paivi.ryhanen@pp1.inet.fi

Karttula

Seurakuntakeskus, Kissakuusentie 14. Lisätiedot: jukka.vasara@granlund.fi

Kuopio

Lohja

Vivamo, Vivamontie 2, 08200 Lohja.  Lisätiedot: eeva.kuparinen@sana.fi

Mikkeli

Lähemäen seurakuntatalo, Paukkulantie 27

Rukousilta maanantaisin klo 17-19, teetarjoilua klo 19-20.
Olet tervetullut mukaan rukoilemaan tai rukoiltavaksi. Voit viipyä hetken tai koko illan.

Lisätiedot: Inkeri Häkkinen-Vuorinen puh. 044 345 6348,  rukouksentalomikkeli@gmail.com tai inkerihakkinen@hotmail.com

Tampere

Keskusta: Rautatienkatu 22

Yhteistä rukousta joka arkiaamu klo 9-11, maamme, kaupunkimme ja seurakuntiemme puolesta, nuorten puolesta. Voit olla mukana oman aikataulusi mukaan ja jättää myös omia rukousaiheitasi yhteiseen rukoukseen.

Rukouksen talossa järjestetäään myös rukous- ja paastopäiviä sekä avoimien ovien päiviä. Toimimme yhteistyössä Tampereen keskustan nuoriso- ja nuorten aikuisten työn Uuden Verson kanssa. Nuorten rukouskoulu Preikkari haluaa tukea nuorten hengellistä elämää. Nuorten Praisekuoro- ja orkesteri palvelvat seurakunnan tilaisuuksissa.

Lisätiedot: Kristiina Tanhua-Laiho, puh. 0400 729 791, kristiina.tanhua-laiho@sana.fi

ValkeakoskiValkeakosken rukouksen talo

Sääksmäen seurakunnan kerhotila, Seurahuoneenkatu 4.

Rukousilta sunnuntaisin klo 18.30.
Aamurukouspiiri keskiviikkoisin klo 9.00

Lisätiedot:

"Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskasta tahtoaan niin teille annetaan kaikki tämäkin."  Matt. 6:33-

Varkaus

Varkauden rukoustupa on kristllisten seurakuntien yhteistä toimintaa. Tupa on auki 5.9. lähtien Kuoppakankaan työkeskuksessa joka torstai klo 14-17.

Päivystäjinä palvelee seurakuntien valtuuttamia henkilöitä kaksi kerrallaan. Tarjolla sanaa, paljon rukousta, laulua ja kahvit.

Rukouspyyntöjä voi lähettää osoitteella: varkaudenrukoustupa@gmail.com