Rukoustoiminta

Meitä kutsutaan rukoilemaan lähimmäistemme, seurakuntiemme ja maamme puolesta. Rukouksessa tarvisemme myös rohkaisua toinen toisiltamme.

Yhteinen rukous luo ja syventää yhteyttä seurakunnassa. Sitä voi myös yhdessä opetella ja opiskella. Tähän apua tarjoavat KRS:n koulutuspalvelujen kurssit  seurakunnissa ja tapahtumat toimintakeskuksissamme.

yleinen 2 Kuva Seppo Paldanius

Rukouksen talot

Rukouksen talo on kaikille avoin paikka, joka rohkaisee yhteiseen rukoukseen. Se ei ole niinkään rakennus, vaan toimintatapa, jota haluamme levittää eri paikkakunnille ja osaksi monien seurakuntien toimintaa. Tutustu eri paikkakuntien Rukouksen taloihin.

Rukouskoulutukset

Evankelioimistyön koulutuskeskus EVKO järjestää rukoustapahtumia ja tarjoaa rukouskoulutusta rohkaisuksi osallistujien omaan rukouselämään ja seurakunnan rakentamiseksi. Lue lisää rukouskoulutuksista ja -kursseista.

Vivamon rukouspalvelu

Älä jää yksin huolesi tai kiitoksesi kanssa!  Voit jättää rukousaiheesi puhelimitse, postitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot ja rukouspyyntölomake

Tietoa rukousilloista ja -tapahtumista

Tietoa KRS:n rukoukseen liittyvistä tapahtumista löydät tapahtumakalenteristamme. Kirjoita hakusanaksi rukous.