KRS Turussa

Tervetuloa Kansan Raamattuseuran Turun työhön. Rakennamme työmuoja, jotka tavoittavat ihmisiä evankeliumilla ja auttavat kasvamaan Jeesuksen seuraajana. Teemme sekä itsenäistä työtä että tiivistä yhteistyötä Turun seudun seurakuntien ja muiden järjestöjen kanssa.

Yksi työmme tavoitteista on auttaa ihmisiä löytämään oma paikkansa muiden kristittyjen yhteydessä. Tule mukaan, etsitään sinulle paikka yhdessä.

Esko Keski-Oja/Turun kaupunki

Kevään 2017 ohjelma

Löydät tietoja pienryhmistä, tapahtumista, mies- ja naistyöstä ym. Turun työn alta vasemmasta sivupalkista tai toimintakalenterista.

Tästä voit avata tai tallettaa itsellesi kevään esitteemme:

Turun kaupunkityön esite 2017 kevät low (pdf) (229.9 KB)

Kaikille

Tervetuloa! Käy pöytään. Olemme kattaneet kirjavan valikoiman miesten ja naisten iltoja, luentoja, laulua, rukousta. Valitse sinulle sopivat mausteet. Saat uskoa, toivoa, epäillä, eläytyä, kuulua joukkoon ja ihmetellä elämää. Tuo tullessasi oma tarinasi. https://www.facebook.com/krsturku

Nokipannukahvit

Yliopistonkadun kävelyosuudella la 28.1.-ma 13.2.-to 30.3.(Uskon päivä) – ti 11.4. ja ma 8.5. klo 12-15.

Rukousta tarjolla Missiokahvilassa

joka toinen ke 10-13.30 Yliopistonkatu 30.

Sanaa ja säveltä seurakunnissa

Su 19.2. klo 18 Tuomasmessu Mikaelinkirkossa. Järj. KRS ja Suomen Liikemiesten Lähetysliitto.

Su 26.2.klo 12-15 Toipumisen iltapäivä  (Leena Lehtinen puhuu surusta)  Raunistulan seurakuntakodissa, Murtomaantie 12. Tunteiden käsittelyä toiminnallisin menetelmin. Omat eväät mukaan. Järj. KRS ja Maarian seurakunta.

30.3. Uskon päivänä ”Koko Suomi kahville”; voit järjestää kahvikutsut kotonasi Sana-lehden äärellä.

Su 2.4. klo 12-15 Toipumisen iltapäivä, Päivi Niemi aiheenaan Vihasta vapauteen  Raunistulan seurakuntakodissa, Murtomaantie 12. Tunteiden käsittelyä toiminnallisin menetelmin. Omat eväät mukaan. Järj. KRS ja Maarian seurakunta.

Rukouksen talo

klo 18 Henrikinkirkolla, Peltolantie 2.

To 16.2. Kehollinen rukous, Hannele Tenhu ja Titta Hassila.

To 16.3. Iona ja kelttiläinen rukousperinne, Pauliina Järvinen.

To 20.4. Rukoushelmien tekeminen ja käyttö, Aino Vesti. (Materiaalimaksu 5€)

Pe 19.5. klo 16-20.30 ja la 20.5. klo 9.30-17 Kirkkopäivien yhteydessä Betel-kirkossa.

Tervetuloa rukoilemaan, palvelemaan rukouksin ja luomaan rukouksen verkostoja!

Järj. KRS ja Henrikinseurakunta.

Oletpa sitten nuori, opiskelijaikäinen, työikäinen tai jo eläkkeellä oleva, niin löydät toiminnastamme samassa elämänvaiheessa olevia.

PIENRYHMIÄ

Aamupiiri

Kaikki aamuvirkut, tervetuloa tiistaisin klo 7.30-8.30 Sinitaivassaliin, Rauhankatu 15 D. Pannu kuumana jo klo 7.00. Tarjolla on hengen ravintoa, aamupala  ja rattoisaa yhdessäoloa.  Hinta 6 € sisältää ohjelman ja runsaan aamiaisen.
Lisätietoa saat  Jarmolta p. 040 731 0374. Järj. aamupiiritiimi ja SLL.

Ankkuri-ryhmä

parillisen viikon ke klo 18 Missiokahvilassa, Yliopistonk.30.

Englanninkielinen keskustelupiiri

parillisen viikon ma klo 16.30 KRS:n toimistolla Aninkaistenkatu 14 B 4 (Puutorin lähellä, soita ovisummeria). Tied. Aino Vesti p.040 7726 722.

Rukousta liikkuen

–ryhmistä tied. Hannele Tenhu 045 125 5455.

Nuorten toimintaa rippikoulun käyneille http://www.nuoret.fi/nuoret/toimintaa/turku

Opiskelijoille www.opiskelijat.fi/turku