Rukouksen talo

Rukouksen talo Lähemäen seurakuntatalolla on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat rukousta tai haluat rukoilla yhdessä toisten kanssa. Ovet ovat avoinna maanantaisin klo 17.00-19.00 (20.00).

Rukouksen talossa rukoillaan yhdessä

-  sinun puolestasi
-  sinun kanssasi
-  ja antamiesi rukousaiheiden puolesta

Rukouksen talo on auki maanantaisin klo 17.00-19.00 Lähemäen seurakuntatalolla, Paukkulantie 27.

Esirukoilijoina ovat Mikkelin ev.lut. seurakuntayhtymän vapaaehtoiset vastuunkantajat.

Kokoontumisemme aluksi ylistetään ja rukoillaan yleisten asioiden puolesta. Tauon jälkeen on hiljaisen rukouksen ja yksityisten rukousaiheiden vuoro. Teetarjoilu on klo 19.00-20.00.

Voit osallistua Rukouksen talon toimintaan oman aikataulusi mukaan. Tule mukaan. Palvelutehtäviä löytyy esimerkiksi rukous-, musiikki-, tarjoiluryhmässä.

Tiedustelut Petteri Kilpeläinen, puh. 0400 143 254.

Olet lämpimästi tervetullut!

Lue lisää Rukouksen talo -ajatuksesta: www.rukouksentalo.fi