KRS Lahdessa

Bussiretki Sanan Suvipäiville Imatralle 17.6.

Lahdesta ja Hollolasta

Lähtö 17.6. klo 7.00  Hollolan Sovituksenkirkolta.
Matka jatkuu Lahden vanhan linja-autoaseman (n. klo 7.15)  ja Holman Prisman (n. klo 7.25) kautta Imatralle.Perillä ollaan n. klo 10. Paluu illalla.

Matkan hinta: 30 euroa

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Ari Mielonen, puh. 0440 716 607

Syke Lahti

Syke Lahti -illat Joutjärven kirkolla

Suoria sanoja elämästä ja musiikkia mausteeksi.
Pastorit Kia Sammalkorpi ja Kalle Virta keskustelevat tosielämästä suorilla sanoilla. Illassa mukana myös seurakuntalaisen näkökulma illan aiheeseen.

Illat ja teemat (illat Joutjärven kirkon tarjoilusalissa)

• 14.9. torstai klo 18.00 teema vielä avoin - ehdota teemaa kevään illoissa!
  • 12.10. torstai klo 18.00 teema vielä avoin - ehdota teemaa kevään illoissa!
  • 16.11. torstai klo 18.00 Maria Ylipää & Marzi Nyman & Jukka ja Tove Leppilampi konsertoivat kirkkosalissa. Lipullinen tilaisuus, lipunmyynti alkaa keväällä.

Illoissa kerätään kolehti ja on mahdollisuus ostaa kirjoja.

SenioriFoorum

SenioriFoorum on Kansan Raamattuseuran ja paikallisen seurakunnan ikäihmisille järjestämä kaikille avoin kohtaamispaikka, joka tarjoaa kiinnostavia alustuksia ja luentoja elämän eri alueilta.

Suosittu SenioriFoorum -toiminta alkoi  Helsingissä muutama vuosi sitten. Toimintaa on myös Tampereella, Jyväskylässä ja Lohjalla.

Pienpiirit

Keski-Lahden seurakunnan tiloissa:

• Sanan äärellä -ilta, pariton tiistai klo 18.30, Kirkkokatu 5, 2. kerros, Seminaaritila
  • Rukouspiiri, torstaisin klo 12.30, Ristinkirkon krypta.