Joensuu

Tervetuloa Nyyttikesteille

Illoissa vuorottelevat musiikki, puheenvuorot ja rukous. Tarjoiluna illoissa on myös vapaaehtoisten lahjoituksista kokoamat eväät. Perinteisen nyyttikestiajattelun mukaisesti jokainen tuo omat ajatuksensa ja eväänsä yhteiseen pöytään. Iltaan voi vapaasti tulla myös, vaikka toisit vain itsesi.

NYYTTIKESTI-ILLAT syksyllä 2017

Joensuun seurakuntakeskuksessa, Kirkkokatu 28

• la 23.9. klo 16 Leipää, suolaa, vettä ja valoa - Elämän eväitä Oronmyllyltä, evankelista Arto Valkeapää (KRS)
  • la 28.10. klo 16 Pysykää rohkeina!, kouluttaja Kristiina Nordman (KRS).
  • la 18.11. klo 16 Ahtaasta uskosta avarammalle, Riitta Lemmetyinen (Akasia-säätiö).

Illoissa on raamatunopetuksen lisäksi leppoisaa yhdessäoloa laulun, puheen ja rukouksen parissa. Tarjoilu koostuu vapaaehtoisten tuomisista.

Illat järjestää Kansan Raamattuseura yhdessä Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakuntien aikuistyön kanssa.

Lämpimästi tervetuloa.

Joensuun nyyttäritNyyttikesteillä viihdytään yhteisten eväiden äärellä.