Joensuu

Tervetuloa Nyyttikesteille

Illoissa vuorottelevat musiikki, puheenvuorot ja rukous. Tarjoiluna illoissa on myös vapaaehtoisten lahjoituksista kokoamat eväät. Perinteisen nyyttikestiajattelun mukaisesti jokainen tuo omat ajatuksensa ja eväänsä yhteiseen pöytään. Iltaan voi vapaasti tulla myös, vaikka toisit vain itsesi.

Nyyttikestit  keväällä 2017

Joensuun seurakuntakeskuksessa, kuukauden viimeinen lauaintai, klo 16-19 Kirkkokatu 28

• 28.1.2017 klo 16, Yhteyttä etsimässä, Elina ja Ville Löhönen. He kertovat yhteyden löytymisestä eri elämän vaiheissa sekä Jumalaan että ihmisiin. Mukana myös Aune-Inkeri Keijonen ja Matti Ketonen.
  • 25.2. 2017 klo 16, Pielisensuun kirkolla, Mitä rakkaus vaatii?, pastori Kalle Virta (KRS).
  • 25.3.2017 klo 16, Tuhlaajapojan veli”. Soolonäytelmän toteuttaa näyttelijä-ohjaaja-käsikirjoittaja Mika Lahtinen (KRS).
  • 29.4.2017 klo 16, Elämässä eteenpäin, toiminnanjohtaja Ulla Saunaluoma (KRS), musiikki Matti Turunen.

Leppoisaa yhdessäoloa laulun, puheen ja rukouksen parissa. Tarjolla vapaaehtoisten tuomisia.

Illoista vastaavat Joensuun, Pieisensuun ja Rantakylän seurakunnat yhdessä Kansan Raamattuseuran kanssa.

Lämpimästi tervetuloa.

Joensuun nyyttäritNyyttikesteillä viihdytään yhteisten eväiden äärellä.

KRS:n kaupunkityön uutisia

KRS:n Turun työ muutti uusiin tiloihin

Julkaistu 02. helmikuuta

Toimisto sijaitsee nyt Turun palon syttymisen paikalla Puutorilla.

Kansan Raamattuseura avaa uuden toimitilan Jyväskylässä

Julkaistu 27. lokakuuta 2016

Jyväskylän keskustaan avataan uusi koulutus- ja kulttuurisali.

Lauluista leivottu leipä

"Hän rakentaa lauluillaan tuvan, jossa kypsyy tuore leipä ja jossa leipojan katse ja kädet ovat maailman turvallisimmat." Muusikko Tuula "Haxu" Hakkarainen keikkailee usein vanhusten palvelukeskuksissa laulattamassa senioreita. Sydän-Hämeen Lehti oli mukana Haxun keikalla Pälkäneellä ja kirjoitti siitä.

Mikkelissä matkattiin iloon

Sanan talvipäivät Mikkelissä 12.-14.2. levittivät iloa eri puolilla kaupunkia, torilla, kauppakeskus Stellassa, Sotkussa ja kahviloissa.

Kuopion Majatalo-illoissa tilat loppuvat kesken

Ravintola Aika pullistelee, kun väki pakkauttuu sinne Majataloiltoihin. Helmikuun illassa 13.2. vieraana oli Anne Pohtamo.

Huti tai hitti Tampereella

Julkaistu 11. marraskuuta 2015

Tampereella sai lokakuussa ’ensi-iltansa’ Huti tai hitti. Seuraava ilta on tiistaina 24.11. Mistä on kysymys?