KRS kaupungeissa

Kansan Raamattuseura toimii monissa kaupungeissa. Teemme myös yhteistyötä paikallisseurakuntien kanssa. KRS:n kaupunkityö pyrkii tuomaan kaupunkiin jotain, mitä siellä ei muuten olisi tarjolla. Tervetuloa mukaan!

Kahvikupposen äärellä puhutaan elämän syvistäkin kysymyksistä.

KRS:n kaupunkityön uutisia

Uusi toimitila Jyväskylässä avattiin

Kansan Raamattuseuran Jyväskylän uusi toimitila valmistui sopivasti syksyn työkauden alkaessa.

KRS:n Turun työ muutti uusiin tiloihin

Julkaistu 02. helmikuuta

Toimisto sijaitsee nyt Turun palon syttymisen paikalla Puutorilla.

Lauluista leivottu leipä

"Hän rakentaa lauluillaan tuvan, jossa kypsyy tuore leipä ja jossa leipojan katse ja kädet ovat maailman turvallisimmat." Muusikko Tuula "Haxu" Hakkarainen keikkailee usein vanhusten palvelukeskuksissa laulattamassa senioreita. Sydän-Hämeen Lehti oli mukana Haxun keikalla Pälkäneellä ja kirjoitti siitä.

Mikkelissä matkattiin iloon

Sanan talvipäivät Mikkelissä 12.-14.2. levittivät iloa eri puolilla kaupunkia, torilla, kauppakeskus Stellassa, Sotkussa ja kahviloissa.

Kuopion Majatalo-illoissa tilat loppuvat kesken

Ravintola Aika pullistelee, kun väki pakkauttuu sinne Majataloiltoihin. Helmikuun illassa 13.2. vieraana oli Anne Pohtamo.

Huti tai hitti Tampereella

Julkaistu 11. marraskuuta 2015

Tampereella sai lokakuussa ’ensi-iltansa’ Huti tai hitti. Seuraava ilta on tiistaina 24.11. Mistä on kysymys?

Ruokaa ja toivoa Turussa

Nuorten aikuisten Food & Hope -illoissa on tarjolla monenlaista evästä.

Iloa, avaruutta, luovuutta ja draivia

Kansan Raamattuseuran opiskelijatyötä Helsingissä 50 vuotta. Riemuvuotta juhlitaan 14. marraskuuta Agricolan kirkossa.

Tuplajuhlat Jyväskylässä syyskuun ensimmäisenä lauantaina

Kansan Raamattuseuran perustamisesta on 70 vuotta. Sitä juhlitaan Jyväskylässä Huhtasuon kirkossa lauantaina 5.9. Juhlissa esiintyy mm. Nukketeatteri Sananjalka, joka viettää tänä vuonna kymppisynttäreitä.

Tutustu Rukouksen taloon Turussa

Julkaistu 07. huhtikuuta 2015

Nyyttikesteillä Joensuussa

Julkaistu 14. tammikuuta 2015

Uusi kohtaamisen muoto, nyyttikestit, kokosi ihmisiä yhteen 10.1. Joensuun seurakuntakeskukseen. Illassa viihdyttiin ja keskusteltiin kutsumuksesta.

Helsingin Rukouksen talo täytti vuoden

Rukouksen talossa iloitaan siitä, että monet ovat jo löytäneet tien taloon.

Menneisyydestä rohkaisua huomiseen

Menneisyyden raskaat ja vaikeatkin kokemukset niin yksilön kuin kansojenkin vaiheissa voivat olla rohkaisun lähde. Tampereen Sanan lähteillä –illassa 25.11. Olli Seppänen toi esille oman kansamme kokemuksia sotavuosilta.

Laulukirjoja lahjaksi vankiloihin

Tampereella eri järjestöt ovat yhdessä hankkineet Viisikielinen -laulukirjoja Kylämäkosken ja Riihimäen vankiloihin. Varat niihin saatiin yhdessä järjestetyn suuren laulujuhlan kolehdista.

Sanan ja rukouksen -iltojen syyskausi alkaa Jyväskylässä

Ensimmäinen rukousilta on Huhtasuon kirkossa 14.9. klo 18. Se aloittaa jo 26. Sanan ja rukouksen iltojen toimintakauden Jyväskylässä. Syyskuussa ajankohtaista on myös ilmoittautua Sielunhoidolliseen retriittiin Vesalassa.

Aino Vesti KRS:n Turun kaupunkityöhön

Julkaistu 29. elokuuta 2014

KRS:n työ Turussa saa uuden vetäjän.

Kuntoilua ja elämän tarkoitusta Tampereella

Tampereella voi tänä syksynä kohentaa kuntoa ja samalla pohtia kristinuskon perusasioita. Kumpaakin tehdään rennossa ilmapiirissa Alfa-kurssilla, joka järjestetään kuntosalilla.

Nokipannukahvit kirvoittavat keskusteluun Turussa

Julkaistu 26. helmikuuta 2014

Kansan Raamattuseuran Turun kaupunkityö tarjoaa nokipannukahvia kaupungin keskustan kävelykadulla. Tarjoilu järjestetään kerran kuukaudessa.