Helsingin SenioriFoorum

Mielenkiintoisia teemoja ja vierailijoita elämän eri aloilta - Tervetuloa mukaan toimintaan!  Sinulle on paikka. Tule kasvamaan, viihtymään ja saamaan uusia ystäviä.

Kokoonnumme syys- ja kevätkaudella joka keskiviikko klo 11.30 vaihtamaan kuulumisia kahvin äärellä ja sitten paneudumme luentoihin klo 13 –14.15. Tule mukaan ja ota ystävätkin mukaan!

Luennot

SenioriFoorumia isännöivät
Ensio Klemi ja Matti Amnell. Toiminnassa ensisijaisia ovat luentotilaisuudet.

Alustukset liittyvät elämän tai uskon kysymyksiin. Vierailevat luennoitsijat ovat mielenkiintoisia, lähelle ihmistä tulevia. Ohjelmaan sisältyy myös musiikkia, yhteislaulua, rukous ja päivän sana.
PB050016
Helsingin SenioriFoorumin isäntinä toimivat Matti Amnell ja Ensio Klemi.

Kevätkausi käynnistyy keskiviikkona 10.1.2018.

Ohjelmat lähetetään tammikuussa kaikille yhteystietonsa jättäneille.

Retket

Huom! Tampereen oopperan 70-vuotisjuhlagaalaan 15.12. on vapautunut yksi paikka. Ilmoittaudu heti puh. 0400 72 4646.

P9280089SenioriFoorumin toinen suosittu toimintamuoto ovat monipuoliset retket  kulttuuritapahtumiin ja -kohteisiin. Matkanjohtajina toimivat Ensio Klemi ja Tellervo Lankinen.

Ilmoittautumiset retkille Tellervo Lankiselle (yhteystiedot oikealla).

Matkavaraukset ovat sitovia ja paikat täytetään ilmoittautumis- järjestyksessä. Ilmoitathan matkaa varatessasi myös mahdolliset erityisruokavaliosi. Ilmoita ennakkoon myös muut erikoistoimenpiteitä vaativat asiat (esim. liikkumiseen, näkemiseen tai kuulemiseen liittyvät).

Retkistä lähetetään ennakkoon lähtijöille retkikirjeet ja maksamisohjeet.

Lataa syksyn 2017 retket tästä

Voit kysyä myös viimehetken peruutuspaikkoja, puhelin 0400 72 4646.

Ellei toisin mainita, vastuullinen matkanjärjestäjä on Karas-Sana Oy/ SenioriFoorum, joka on asettanut matkasta valmismatkaliikkeistä annetun lain (939/2008) 9 §:ssä tarkoitetun vakuuden Suomen kuluttajavirastolle.

Toiminnan takana

SenioriFoorumin isäntinä toimivat rovastit Ensio Klemi ja Matti Amnell.  Heidän kanssaan noin 20 vapaaehtoisen joukko toimii erilaisissa järjestely- ja tarjoilutehtävissä.

Retkien yhteyshenkilönä toimii Tellervo Lankinen.

Järjestäjätahoina ovat Kansan Raamattuseura ja Helsingin Tuomiokirkkoseurakunta.