Samassa Veneessä -avioparityö

Samassa Veneessä -avioparityön järjestää parisuhdetta, perhettä ja vanhemmuutta tukevaa toimintaa.

Tarjoamme leirejä ja kursseja niin nuorille kuin seniori-ikäisillekin avio- ja avopareille. Omaa toimintaa on myös maanviljelijöille ja yrittäjäpariskunnille.

Tutustukaa toimintaamme ja etsikää teille sopiva tapa hoitaa parisuhdettanne!

melontakuva

Terhi Ruokonen-Jalo

Samassa Veneessä -toiminta on Kansan Raamattuseuran avioparityötä ja nousee kristilliseltä pohjalta. Työtä koordinoi pastori Terhi Ruokonen-Jalo.

Työ perustuu vertaisuuteen. Mukana on suuri joukko vapaaehtoisia pariskuntia, jotka ovat saaneet virtaa suhteeseensa avioparitoiminnastamme ja haluavat vuorostaan tukea toisia pareja suhteensa huoltamisessa. Vastuuparit ovat saaneet tehtävään koulutuksen.

Seurakuntien aviopari- ja perhetyön tukena

Tarjoamme seurakunnille palvelupaketteja ja tulemme mielellämme puhumaan parisuhteeseen ja vanhemmuuteen liittyvistä teemoista. Lue lisää palveluistamme seurakunnille!

Tule mukaan työhömme

Tule mukaan Samassa Veneessä -työhön

Toimintamme lepää taloudellista ja rukoustukea antavan lähettäjäpiirin eli yksityisten lahjoittajien varassa. Lähettäjät saavat säännöllisesti tietoa työstä.

Lähettäjäpiiriin voi liittyä täyttämällä lomakkeen tästä.

Palaute