Samassa Veneessä -avioparityö

Samassa Veneessä -avioparityön järjestää parisuhdetta, perhettä ja vanhemmuutta tukevaa toimintaa.

Tarjoamme leirejä ja kursseja niin nuorille kuin seniori-ikäisillekin avio- ja avopareille. Omaa toimintaa on myös maanviljelijöille ja yrittäjille.

Tutustukaa toimintaamme ja etsikää teille sopiva tapa hoitaa parisuhdettanne!

melontakuva

Saara ja Panu Rissanen

Samassa Veneessä -toiminta on Kansan Raamattuseuran avioparityötä ja nousee kristilliseltä pohjalta. Työtä koordinoivat Panu ja Saara Rissanen.

Työ perustuu vertaisuuteen. Mukana on suuri joukko vapaaehtoisia pariskuntia, jotka ovat saaneet virtaa suhteeseensa avioparitoiminnastamme ja haluavat vuorostaan tukea toisia pareja suhteensa huoltamisessa. Vastuuparit ovat saaneet tehtävään koulutuksen.

Seurakuntien aviopari- ja perhetyön tukena

Tarjoamme seurakunnille palvelupaketteja ja tulemme mielellämme puhumaan parisuhteeseen ja vanhemmuuteen liittyvistä teemoista. Lue lisää palveluistamme seurakunnille!

Tule mukaan työhömme

Tule mukaan Samassa Veneessä -työhön

Toimintamme lepää taloudellista ja rukoustukea antavan lähettäjäpiirin eli yksityisten lahjoittajien varassa. Lähettäjät saavat säännöllisesti tietoa työstä.

Lähettäjäpiiriin voi liittyä täyttämällä lomakkeen tästä.

Palaute