Katso tulevat avioparileiritLiity avioparityön tukijaksi

avioparityo30v

Huolletaanhan niitä autojakin, vielä tärkeämpää on parisuhteen huoltaminen!

Satsaamme aikaa ja rahaa niihin asioihin, jotka ovat meille tärkeitä. Suhde puolisoon on elämämme tärkein ihmissuhde, se vaikuttaa ratkaisevasti koko perheen hyvinvointiin.

Arjen keskellä avioliitto on monien odotusten ja paineiden kohteena. Parisuhteen huoltaminen kannattaa, se auttaa säilyttämään yhteyden ja läheisyyden puolisoiden välillä.

Näillä sivuilla voitte tutustua Kansan Raamattuseuran Samassa Veneessä -avioparityöhön ja löytää toimintamme kautta uutta virtaa suhteeseenne!

Uutisia työstä

Parisuhteen palikoista tv-ohjelma

Anu ja Jukka Mattsson Samassa Veneessä avioparityöstä ovat tekemässä tv-ohjelmaa Parisuhteen palikoista.

Aviopariviikonloppu 50 + pareille

Ensi kesän Samassa Veneessä -työn leireillä on tarjontaa kaiken ikäisille. 50 + -ikäisten Zäpinä-päivät kutsuvat Tampereelle 8.-10.8.

Samassa Veneessä -avioparityötä 30 vuotta

Julkaistu 07. tammikuuta

Kansan Raamattuseuran Samassa Veneessä -työn alkuvedot soudettiin 1980-luvun alkupuolella.

Sama rakas työ- ja yöpuvussa

Kun puoliso on myös lähin työtoveri, se tuo parisuhteeseen omat haasteensa.

Palaute