Katso tulevat avioparileiritLiity avioparityön tukijaksi

Ajankohtaista ja Uutisia Avioparityöstä

Lasten kanssa leirille

Isä-poikaleiri -13 062

Kairosmajan, Vivamon ja Oronmyllyn avioparileireillä on eri ikäisille lapsille omaa ohjelma / lastenhoito pienimmille.

Leiri on koko perheen elämys.

Löydät lisätietoa leireistä tästä.

Hyvääkin liittoa kannattaa hoitaa

Julkaistu 23. toukokuuta

– Kesällä on hyvä antaa aikaa puolison kohtaamiseen ja parisuhteen hoitamiseen, Saara ja Panu Rissanen rohkaisevat. He koordinoivat Kansan Raamattuseuran Samassa Veneessä-avioparityötä.

Samassa Veneessä -avioparityölle uudet vetäjät

Vertaistuki on voimaa myös avioparityössä. Luvassa on monia hienoja leirejä ja viikonloppuja.

Avioliiton tärkein sana

Avioliiton tärkein sana on "Tahdon", myös silloin kun yhteistä tietä on kuljettu jo pitkään.

Avioliittoleiri tarjoaa pysähdyspaikan parisuhteen hoitamiseen

Samassa Veneessä -avioparityö järjestää tänä vuonna runsaasti erilaisia leirejä, kursseja ja viikonloppuja.

TV-ohjelmasarja rohkaisee avioliiton huoltamiseen

Parisuhteen palikat -ohjelmasarja esitettiin viime sykysnä AlfaTV-kanavalla. Ohjelmat ovat nähtävissä arkistossa.

Samassa Veneessä -avioparityötä 30 vuotta

Julkaistu 07. tammikuuta 2014

Kansan Raamattuseuran Samassa Veneessä -työn alkuvedot soudettiin 1980-luvun alkupuolella.

Sama rakas työ- ja yöpuvussa

Kun puoliso on myös lähin työtoveri, se tuo parisuhteeseen omat haasteensa.

Palaute