Kristillinen toipumistyö KRITO

Krito-työn ydin on vertaisryhmä, jossa voi kertoa omasta elämästään ja sen kipukohdista, kuunnella toisia ja rukoilla yhdessä. Kuulluksi tuleminen on arvokas ja hoitava kokemus. Krito-ryhmä toimii seurakunnan yhteydessä.

Krito-työ järjestää myös konferensseja ja tapahtumia, joissa käsitellään toipumisen teemoja asiantuntijoiden johdolla. Krito-työtä on tehty Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Krito-ryhmiä on eri kirkkokuntien seurakunnissa eri puolilla maata.

Krito-ryhmä tarjoaa vertaistukea  kuva Aino vesti

Krito-konferenssi Lohjalla Vivamossa 11.-13.8.2017

krito-konferenssi-2017-vieraat-700x400

Krito-konferenssi on kaikille avoin tapahtuma kuuntelemisen, kohtaamisen ja toipumisen teemoista. Vierailevia puhujia ja haastateltavia ovat mm. Tommy Hellsten, Mirja Sinkkonen ja Satu Lähteenkorva. Konferenssin teemasana on "kesken". Konferenssia edeltää Krito-ryhmien ohjaajakoulutus 10.-11.8.

Katso Krito-konferenssin ohjelma täältä tai avaa ja tallenna ohjelma pdf-tiedostona.

Krito-tapahtumat

Krito-tapahtumissa saat tuntumaa Kriton teemoihin ja aineistoa omaan, henkilökohtaiseen työskentelyysi. Tapahtumissa on turvallinen ilmapiiri ja mahdollisuus käsitellä omia, ajankohtaisia elämänkysymyksiä. Ks. Krito-tapahtumia.
Vuoden päätapahtuma on Krito-konferenssi elokuussa Lohjalla.

Krito-koulutukset ja ryhmät

Krito-koulutukset antavat tietotaidon Krito-ryhmien vetämiseen seurakunnissa. Jos haluat perustaa vertaisryhmän, katso lisätietoa Krito-koulutuksista.

Tietoa miten löydät Krito-ryhmän.

Krito-aineistoa ryhmille

Krito-ryhmien toimintaa varten on olemassa valmista aineistoa.  Tutustu  ja tilaa käyttöösi.

Erosta eteenpäin -vertaistukea

Lue lisää tästä.