Kristillinen toipumistyö KRITO

Krito-työn ydin on vertaisryhmä, jossa voi kertoa omasta elämästään ja sen kipukohdista, kuunnella toisia ja rukoilla yhdessä. Kuulluksi tuleminen on arvokas ja hoitava kokemus. Krito-ryhmä toimii seurakunnan yhteydessä.

Krito-työ järjestää myös konferensseja ja tapahtumia, joissa käsitellään toipumisen teemoja asiantuntijoiden johdolla. Krito-työtä on tehty Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Krito-ryhmiä on eri kirkkokuntien seurakunnissa eri puolilla maata.

Krito-ryhmä tarjoaa vertaistukea  kuva Aino vesti

Krito-tapahtumat

Krito-tapahtumissa saat tuntumaa Kriton teemoihin ja aineistoa omaan, henkilökohtaiseen työskentelyysi. Tapahtumissa on turvallinen ilmapiiri ja mahdollisuus käsitellä omia, ajankohtaisia elämänkysymyksiä. Ks. Krito-tapahtumia.
Vuoden päätapahtuma on Krito-konferenssi elokuussa Lohjalla. Vuonna 2016 teemana on Arjen draamaa.
Krito konf 2016

Krito-koulutukset ja ryhmät

Krito-koulutukset antavat tietotaidon Krito-ryhmien vetämiseen seurakunnissa. Jos haluat perustaa vertaisryhmän, katso lisätietoa Krito-koulutuksista. Sivulla on tietoa tietoa myös siitä, miten löydät Krito-ryhmän.

Krito-aineistoa ryhmille

Krito-ryhmien toimintaa varten on olemassa valmista aineistoa.  Tutustu  ja tilaa käyttöösi.

Erosta eteenpäin -vertaistukea

Lue lisää tästä.