Uskon päivänä 30.3. tapahtuu

Katso kartasta, missä kokoonnutaan rukoilemaan oman paikkakunnan puolesta. Voit ilmoittaa paikkakuntasi tapahtuman sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Tapahtumat merkitään karttaan parin työpäivän kuluessa.

Tapahtumailmoitus

Ilmoita tällä lomakkeella Rukoustapahtuma Uskon päivän kartalle. Ilmoittaminen ei maksa mitään.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Paikkakunta *
Illan otsikko *
Illassa mukana *
Katuosoite *
Internet-sivu, jolta lisätieto
Tilaisuuden vastuullinen organisaatio *
Tilaisuuden yhteyshenkilön sähköposti *
Illan alkuaika, jos ei klo 18.

Kutsu rukoukseen

Kansan Raamattuseura kutsuu seurakunnat ja rukousryhmät pitämään keskiviikkona 30.3. klo 18 rukousillan oman paikkakuntansa puolesta.

Samanaikaisesta rukouksesta muodostuu verkosto ja tapahtuma vahvistaa osaltaan rukouksen liikettä maassamme.

Rukousillan tai vaikka siunauskävelyn ohella rukousta paikkakunnan puolesta voi sisällyttää 30.3. pidettäviin muihin seurakunnan tilaisuuksiin, kuten perhekerhoihin, nuorten iltoihin, ikäihmisten kerhoihin jne.

Jos järjestätte erityisen Uskon päivän tapahtuman, ilmoittakaa siitä tämän sivun alalaidan lomakkeella, niin merkitsemme sen tapahtumien kartalle!

Uskon päivän rukoushaasteeseen liittyminen on ilmaista.