Jumalan voima virtaa

Seurakuntaseminaari pe 16.6. klo 12-17

Innostavia näköaloja seurakunnan kasvuun

Elävä seurakunta haluaa elää Jumalan voimasta ja antaa Jumalan virtojen jatkuvasti uudistaa. Rukous, Raamattu ja Pyhän Hengen työ ovat perustekijöitä tämänkin päivän seurakunnassa. Seminaarissa tarkastellaan kasvavan seurakunnan ominaisuuksia.

Seminaari on tarkoitettu seurakuntien työntekijöille, luottamushenkilöille ja kaikille asiasta kiinnostuneille seurakuntalaisille.

12.00  Lounas
13.00  Kasvun voima

• Kasvavien seurakuntien tunnusmerkit, hiippakuntasihteeri Jukka Jämsén, kommenttipuheenvuoro koulutusjohtaja Mikko Matikainen.
  • Kangasniemen seurakunnan innostavat näköalat, kappalainen Pirkka Sieviläinen ja seurakuntalaisia

15.00     Kahvi

15.30  Vapautuva voima

• Jumalakuvan vaikutuksia seurakunnan elämään, sosiaalipsykologi Saara Kinnunen
  • Käyttövoima: Käytännöllisiä työvälineitä seurakuntaan, kouluttaja Virpi Nyman

16.30  Loppuyhteenveto ja seminaarin päätös, toiminnanjohtaja, rovasti Ulla Saunaluoma

• Osallistumismaksu:  30 € (sis. lounaan ja kahvin)
  • Paikka: Olavinkulma, Olavinkatu 13, Imatra

Ilmoittautumiset 7.6. mennessä: www.lippu.fi  (varaus avautuu huhtikuun puolivälissä)

Laskutettavat ja ryhmäilmoittautumiset: seurakuntapalvelut@sana.fi.

Järj. KRS Koulutuspalvelut ja Imatran seurakunta
yhteistyössä Agricola-opintokeskus