alttari Vmo 700x298 karuselli

Meille rakas ja muistorikas
Särkyneen Sydämen kirkko 60 vuotta

Viedään yhdessä Vivamo lähemmäs ihmisiä –
anna syntymäpäivälahja Särkyneen Sydämen kirkolle!

”Voi, kunpa Vivamo olisi lähempänä”, huokaisi messuvieras lähtiessään kotimatkalle.
”Täällä on niin hyvä olla ja kokea yhteyttä Jumalan ja ihmisten kanssa.”

Näitä viestejä saamme usein kauempana asuvilta tai muuten harvoin mukaan pääseviltä.
Särkyneen Sydämen kirkon kotoisen lämmin ilmapiiri ja hoitava sanoma saavat ihmiset kaipaamaan sinne yhä uudelleen.

Nykytekniikka tarjoaa keinon, jolla voimme vastata kaipaukseen olla mukana Vivamon kirkon tapahtumissa myös silloin, kun ei pääse paikalle. Sen avulla lähettäisimme paitsi jumalanpalvelukset, myös raamattutunnit, konsertit, jopa keskusteluohjelmat kaikille, joilla on nettiyhteys käytössään.

Tähän tarvittava laitteisto maksaa noin 9500 euroa.

Kutsumme sinut, Vivamon ystävä, osallistumaan kirkkomme syntymäpäivälahjaan ja mahdollistamaan evankeliumin välittämisen netin kautta. Viemään Vivamoa lähemmäksi.

Syntymäpäivälahjasi voit antaa seuraavien tilien kautta

Voit lahjoittaa seuraavien keräystilien kautta:

• FI65 5236 0420 1235 93 - OKOYFIHH
  • FI73 2103 3800 0055 77 - NDEAFIHH