Tule Oron ystäväksi

Oronmyllyn toimintapohja laajenee

Julkaistu 21. syyskuuta 2016

Kansan Raamattuseura on toiminut Oronmyllyn loma- ja kurssikeskuksessa Parikkalassa yli 50 vuotta. Ensi vuoden alussa keskuksen toimintapohja muuttuu, kun elokuussa perustettu Oronmyllysäätiö aloittaa toimintansa ja keskus siirtyy uudelle säätiölle.

Oron ystävä ry

Lue tästä tuorein Oron ystävät ry:n jäsenlehti:

Oron Ystävälehti 1 - 2017 (pdf)

Oronmyllyn esite 2017:

Oronmyllyn vuosiohjelma 2017 (pdf)

KRS jatkaa yhteistyötä Oronmyllyllä

Vuoden 2017 alusta alkaen Oronmyllyn toiminnasta vastaa  itsenäinen Oronmyllysäätiö sr.

Kansan Raamattuseura on tehnyt Oronmyllysäätiön kanssa yhteistyösopimuksen. Toteutamme vuosittain merkittävän määrän hengellisiä tapahtumia Oronmyllyllä yhteistyössä Oronmyllysäätiön kanssa.

Katso yhteistyötapahtumamme täältä.

Seuraa Oronmyllyn kuulumisia myös: Oron Facebook-sivulla.

Lähde  mukaan Oron ystävien matkalle  Saarenmaalle 6.–9.6.2017

Matkalla tutustut Saarenmaan ainutlaatuiseen luontoon ja saat hyviä vinkkejä valokuvaamiseen. Aikaa jää myös Kuressaareen tutustumiseen, hotellin kylpyläosastosta nauttimiseen ja ostoksille. Matkanjohtajana toimii Esa Repo, luonto-osioon  ohjelman on suunnitellut Esko Viikari ja valokuvaukseen perehdyttää Hannu Siitonen.

Lue tarkemmat tiedot tästä.

Ilmoittautumiset 30.3.2017 mennessä:
Xenia Tours Oy, puh. 040 580 1726 tai info@xeniatours.fi