Orisbergin kappelin kannatusyhdistys ry

Orisbergin loma- ja kurssikeskuksella on kannatusyhdistys, joka tukee keskuksen työtä. Yhdistys vastaa sekä talkootöiden tekijöiden rekrytoinnista että majoitus- ja ravitsemistoiminnasta ja taloudesta. (rek.nr. 123527, Y-tunnus 1862473-5).

Kansan Raamattuseura vuokrasi toimintaa varten käytössämme olevan alueen ja vanhat, kulttuurihistorialliset rakennukset Orisbergin kartanolta vuonna 1976. Toimintaa on ylläpidetty tänä vuonna jo 40 vuotta ja Orisbergissä vietetäänkin juhlavuotta.

Tule mukaan, liity jäseneksi

Liittymisen voit tehdä sähköpostitse tai ilmoittautumislomakkeella. Kirjoita siihen nimi, puh. ja yhteystiedot.

Jäsenille lähetetään noin kolme kertaa vuodessa kirje ja kuulumisia Orisbergistä. Kutsu yhdistyksen vuosikokoukseen lähetetään tammi-helmikuussa. Vuoden aikana yhdistyksen asioita hoitaa vuosikokouksessa valittu johtokunta.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu kuluvana vuonna on 15 €/hlö, samoin ensi vuonna. Sen voi maksaa kannatusyhdistyksen tilille:

Saaja: Orisbergin kappelin kannatusyhdistys ry.
Kannatusyhdistyksen tilinro: FI71 4727 5020 0024 01

Jäsenmaksu erääntyy vuosittain tammikuun puolivälissä. Se on arvokas tulo sydäntalvella, jolloin keskuksessa ei ole varsinaista toimintaa, mutta joitakin kuluja siitä huolimatta.
Jäsenmaksutuloilla saamme  maksettua mm. vuosittain tammikuussa tilattavan lämmitysöljyn päärakennukseemme Huvilaan.

Tulosta yhdistyksen esite tästä.