Kairoksen ystävät

Kairosmajan kannatushdistys Kairoksen ystävät ry kokoaa yhteen Kairosystäviä ympäri Suomen. Jäseniä on jo yli 2 000. Yhdistyksellä on oma tärkeä ja itsenäinen tehtävänsä Kairosmajan toiminnassa yhdessä Kairosväen kanssa. Tervetuloa joukkoomme.

IMGP9977
Kannatusyhdistyksen jäsenenä saat kuulumisia Kairoksen tapahtumista ja uutisista sekä edullisia jäsentarjousviikkoja Kairoksella.

Kairoksen ystävänä voit olla mukana mm:

• esirukoilijana
  • keräämässä varoja Kairosmajan kehittämiseen
  • talkoolaisena keittiöllä tai rakentamis- ja remonttihommissa
  • tuomalla ryhmän retkeiljöitä tai leiriläisiä Kairosmajalle.  Kun toimit ajoissa, voimme järjestää koko viikon ohjelman ryhmäsi tarpeiden mukaan

Ryhdy työntekijöiden lähettäjäksi

Kairosmajan työntekijöistä Kari Hämäläisellä ja Auli Narkilahdella on lähettäjäpiirit Kansan Raamattuseurassa. Lähettäjäpiirin kautta saat kerran kuukaudessa kuulumisia Kairokselta ja olet mukana työssä taloudellisena tukijana ja esirukoilijana.

Liity lähettäjäksi.

Kairoksen ystävät -lehti

Kairoksen ystävien lehden tuorein numero:

Kairos-lehti 5 2017 (pdf)

Lehden liite: Kairos 2017 lisäeristys2 (pdf)

Liitteellä on kaksi lomaketta:
  • Liittymisilmoitus Kairoksen Ystävät ry:n toimintaan. Lomake postitetaan Kairosmajalle.
  • Lomake, jolla voit antaa lahjan päärakennuksen, Karin rantasaunan ja rantamajan yläpohjien lisäeristämistä varten.

Kairoksen Ystävät ry tiedottaa

Kairosmajan tunturikeskuksen kannatusyhdistyksen johtokunta toivottaa uudet Kairoksen ystävät tervetulleiksi toimintaan.

Rauno Kotiaho (pj), Johanna Tähkäpää (vpj), Kimmo Virkkala (siht/rahhoit), Tarja Kohola, Mikko Luokkakallio, Päivi Hoimela ja Lari Kilpisaari.

Liity Kairoksen Ystävät ry:n jäseneksi tässä
Haluan liittyä Kairoksen ystäviin ja olla tukemassa Kairosmajalla tehtävää työtä. Kannatusyhdistyksen jäsenenä saan Kairos-lehden.