Nokipannutapahtumat

Nokipannulla tarjotut Kirkkokahvit paikalNokipannukahvituslisen kaupan edustalla tai toripäivänä torilla on oivallinen tapa tuoda seurakunta seurakuntalaisten luo. Kauttamme saat käyttöösi vapaaehtoisten nokipannumiesten joukon, joka hoitaa isommankin kahviparaatin kuntoon alta aika yksikön. Käytössämme on tällä hetkellä 5 nokipannukalustoa.

Nokipannukahveilla olennaista on ihmisten kanssa oleminen, keskusteleminen ja kohtaaminen. Siksi seurakunnan työntekijöitä ja luottamushenkilöitä kannattaa rekrytoida mukaan ihmisten keskelle.

Nokipannutapahtuman järjestäminen sopii myös seurakunnan tavaksi osallistua muuhun, toisten järjestämään tapahtumaan. Halutessasi evankelistamme tulevat mukaan nokipannukahveille kohtaamaan ihmisiä armollisella evankeliumilla.