Kaiken keskellä Jumala -tapahtumat

Kaiken keskellä Jumala -tapahtumat ovat 2-3 päiväisiä tavoittavia tapahtumia. Päivällä olemme kohtaamassa ihmisiä kauppojen edustoilla, toreilla, laitoksissa ja kouluissa. Illalla on järjestetty teemallinen ilta seurakunnan tiloissa.

Kaiken keskellä Jumala -tapahtumaan osallistuu työntekijoiden ja vapaaehtoisten tiimi, joka hoitaa käytännönjärjestelyt. Seurakunnan toivotaan olevan mukana kohtaamassa ihmisiä tiimin rinnalla.

Kaiken keskellä Jumala -tapahtumat ovat seurakunnalle edullinen tapa mennä ihmisten keskelle. Julistajatiimistä laskutetaan vain matkakulut ja tarjoilusta aiheutuneet kustannukset mahdollisilla torikahvituksilla. Seurakunta vastaa tiimin majoittamisesta. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Kaiken keskellä Jumala -tapahtumien järjestämiseksi Suomessa.