Hyviä sanoja -tilaisuudet seurakunnissa

hyviä sanoja logo

Kansan Raamattuseura tarjoaa vuoden 2014 aikana jokaiseen Suomen seurakuntaan Hyviä sanoja -tilaisuuden.

Julistajamme ja muusikkomme järjestävät tilaisuuden yhteistyössä kanssanne. Toivomme tilaisuuksiin mukaan myös paikallisia puheenvuoroja ja taiteilijoita.

Kansan Raamattuseura haastaa evankelioimistyön ystäviään ja  lähettäjiään kutsumaan Hyviä sanoja -tilaisuuksiin omasta lähipiiristään erityisesti niitä, jotka eivät vielä ole seurakunnassa aktiivisia. Tähän pyydämme myös seurakunnan työntekijöitä rohkaisemaan seurakuntalaisia.

Hyviä sanoja -tilaisuudesta emme pyydä seurakunnalta korvausta. Tilaisuudessa kerätään kolehti KRS:n tekemälle evankelioimistyölle.

Kansan Raamattuseuran työntekijä ottaa yhteyttä seurakuntaan. Siinä voidaan sopia tarkemmin, missä vaiheessa vuotta  tilaisuus on mahdollista järjestää.

Myös seurakunnasta päin voitte otta yhteyttä meihin ja sopia ajankohdan.

Materiaalia seurakunnan käyttöön
  Nimi Tiedostomuoto Koko