Tavoittavat tapahtumat ja missiot

Tavoittavat tapahtumat ovat evankelioimistyön ydintä. Autamme seurakuntaasi järjestämään tavoittavan tapahtuman toiveidenne mukaan.

Missiotapahtumat ovat koko paikkakuntaa koskevia evankelioimisprojekteja. Niiden taakse pyritään kokoamaan mahdollisimman laaja rintama paikkakunnan kristittyjä: Koko evankeliumi, koko Kristuksen ruumiin avulla, koko paikkakunnalle.

Miehet jakavat Sana-lehteä torilla

KRS auttaa paikallisseurakuntia järjestelytyön ja ohjelman suunnittelussa sekä tarjoaa niiden käyttöön monipuolisen koulutusohjelman rukous-, kutsu-, sielunhoito- ja jatkoyhteystyössä. Apunasi on kattava kokemuksemme tavoittavista tapahtumista aina yhden päivän aktiosta vuoden kestävään missioon. Meillä on valmis verkosto sopivien esiintyjien ja materiaalien etsimiseen.

Voimme antaa suunnitteluapua ja esiintyjiä on myös esimerkiksi lasten, nuorten, opiskelijoiden, naisten, miesten, sinkkujen, avioparien ja eläkeikäisten tilaisuuksiin.

Esimerkkejä tavoittavista tapahtumista