Parisuhdeleiri omassa leirikeskuksessa

Edullinen tapa tarjota seurakuntalaisille avioliittoa, perheyhteyttä ja vanhemmuutta tukeva viikonloppuleiri on toteuttaa se omassa leirikeskuksessa ja kutsua puhujapari Samassa Veneessä -avioparityön koulutetusta tiimistä.

Viikonloppu voi keskittyä parisuhteen aiheisiin, vanhemmuuteen tai perheyhteyden tukemiseen seurakunnan tarpeiden mukaisesti. Kohderyhmänä voivat olla avioparit, perheet tai yksinhuoltajat (tällöin vanhemmuutta ja perheyhteyttä tukevat aiheet). Seurakunta voi järjestää halutessaan lastenhoidon. Kesto esim. perjantaista sunnuntaihin tai lauantaista sunnuntaihin

Aineistot

Aiheen mukaan käytämme sopivia aineistoja, esim. Kohti kumppanuutta -vihkosta, Parisuhteen palikat -kortteja, Vanhemmuuden palikat -kortteja tms.