Parisuhde ja vanhemmuus

Parisuhde ja vanhemmuus ovat useimmille ihmisille sekä elämän suurimpia lahoja että haasteita. On tärkeää, että seurakunta tukee jäseniään myös näissä elämän ydinkysymyksissä.

Tutustu ohjelma- ja koulutuspaketteihimme, joiden avulla voidaan työstää parisuhteeseen, vanhemmuuteen ja isovanhemmuuteen liittyviä asioita.

Avioparityö-Käsikädessä -pieni
Kansan Raamattuseuran Samassa Veneessä -avioparityö perustuu kristillisiin perhearvoihin. Puolisot ovat liitossaan tasavertaiset kumppanit, joiden erilaisuus ei ole uhka vaan suhdetta rikastuttava tekijä. Puolisoita rohkaistaan mm. omien tunteiden ja tarpeiden tunnistamiseen ja ilmaisemiseen sekä yhteisen kommunikaation harjoitteluun yhä sujuvammaksi.

Tukena seurakuntanne parisuhdetyössä

Voimme järjestää yhdessä esimerkiksi parisuhdetta tai vanhemmuutta tukevan illan tai päivätapahtuman, avioparileirin omassa leirikeskuksessanne tai koulutusta vapaaehtoisille vastuunkantajille.

Lue lisää seurakunnan avioparityöntekijöille ja vapaaehtoisille tarjoamistamme koulutuksista.

Tunteet ja elämäntaito -teemoihin ohjelmaa ja puhujia löydät tästä.

Saara ja Panu Rissanen

Rissaset

Olemme Kansan Raamattuseuran avioparityön julistajia, parisuhdekouluttajia ja muusikkoja. Panu on myös valokuvaaja.

Haluamme kertoa ja laulaa ihmisille siitä, mihin toivomme perustuu. Olemme kokeneet Jumalan kutsuvan meitä rehelliseen ja avoimeen vuoropuheluun ihmisten kanssa. Uskomme, että Jumala puhuu ihmisille rehellisten tarinoiden kautta.

Kaikki parantuminen ja rakkaus tapahtuvat suhteessa toiseen ihmiseen ja/tai Jumalaan. Työssämme elää vahvana  avioliittotyö, jota olemme tehneet vuosia parisuhdekouluttajina oman yrityksen lisäksi Kansan Raamattuseuran puitteissa.

Näkymme tiivistyy sanaan ARMOSI

• Arki - Kerromme tarinaamme ja kokemuksiamme Jumalasta arjen keskellä.
  • Rakastettu - Jeesuksen näkökulmasta jokainen ihminen on vakaumuksesta, väristä, kansallisuudesta ja yhteiskuntaluokasta riippumatta yhtä rakas, arvokas ja toivottu.
  • Musiikki - Esitämme omia ja lainattuja lauluja tarinamme tueksi.
  • Oikeassa kohdassa - Olet arvokas ja tärkeä ja juuri oikeassa kohdassa elämässäsi keskeneräisenä. Kaikesta voi päästä eteenpäin. Aina on toivoa.
  • Suhde - Ihmettelemme rehellisesti elämää miehenä, naisena, puolisoina ja vanhempina. Elämä tapahtuu suhteessa Jumalaan, itseen ja toiseen ihmiseen.
  • Ihminen - Ihminen tarvitsee ihmistä ja Jumala on luonut meidät yhteyteen ja ihmiseksi toiselle ihmiselle.

Vierailemme puhujina seurakunnissa, yhteisöissä, yrityksissä ja erilaisissa tapahtumissa.

Tuotteemme:

• Leirit, teemapäivät, luennot, konsertit
  • Vuorovaikutustaidot parisuhteessa: Opetellaan konkreettisia vuorovaikutustaitoja
  • Värikäs tunnekartta: Konkreettinen työväline tunteiden tunnistamiseen. Opetellaan tunnistamaan, sanoittamaan ja vastaanottamaan tunteita.
  • RISAPARI - riippuvuudet ja parisuhteenpalikat: Parisuhdeasiaa riippuvuusnäkökulmasta
  • RISAPARI - riippuvuuksista rakkauteen -konsertti: Kerromme oman alkoholismista toipumistarinamme ja esitämme omia kappaleitamme.
  • Valokuva parisuhteen tukena: Valokuvan avulla parisuhteen rikastuttamista.
  • Parisuhteen palikat: Parisuhteen palikat oman parisuhteen tai työn tukena.
  • Perhevalmennuksen tueksi parisuhdeluennot. Mitä tapahtuu parisuhteelle odotusaikana ja minkälaista parisuhde elämä on pienen lapsen kanssa.
  • Isätyön, miestyö: Erilaisia kokonaisuuksia ja teemoja toiveiden mukaan isille ja miehille.
  • Rakkauden aamiainen/ brunssi/ illallinen: Matalan kynnyksen parisuhdeasiaa. Esitämme omia ja lainattuja suomenkielisiä rakkaudesta ja parisuhteesta kertovia kappaleita. Kappaleiden lomassa kerromme omaa tarinaamme ja ajatuksiamme rakkauteen ja parisuhteeseen liittyen. Autamme mielellämme illan suunnitteluun liittyvissä asioissa. Illallisen, aamiaisen tai brunssin voit järjestää myös jossain paikallisessa ravintolassa.
  • Evankelioivat musiikkikonsertit kaikille: Olemme julkaisseet 12 omaa kappalettamme sisältävän äänitteen Saara & Panu. Laulut ovat syntyneet vuosien varrella elämän keskellä. Sanoitukset koskettavat ihmisyyttä, ihmisenä kasvamista ja Jumalan etsimistä. Prosessoimme taivaltamme omakohtaisten laulujemme kautta toipuvina alkoholisteina, pariskuntana, isänä, äitinä, naisena ja miehenä. Elämä on suhde; suhde itseen, toiseen ja Jumalaan, ja se tapahtuu juuri tässä hetkessä. Muuta meillä ei ole. Jokaisella laululla on oma tarina.

Suositushinnasto 2017

• 1,5h luento 600€ + matkakulut
  • 3h luento 900€ + ruoka + matkakulut
  • Viikonloppu: pe-su 2000€ + ruoka + majoitus + matkakulut (5 x 1,5h)

Kysy myös muita kokonaisuuksia. Rakennamme mielellämme kanssanne teitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Ota yhteyttä:
puh. 0207 681 679, avioliitto@sana.fi