Parisuhde ja vanhemmuus

Parisuhde ja vanhemmuus ovat useimmille ihmisille sekä elämän suurimpia lahoja että haasteita. On tärkeää, että seurakunta tukee jäseniään myös näissä elämän ydinkysymyksissä.

Tutustu ohjelma- ja koulutuspaketteihimme, joiden avulla voidaan työstää parisuhteeseen, vanhemmuuteen ja isovanhemmuuteen liittyviä asioita.

Avioparityö-Käsikädessä -pieni
Kansan Raamattuseuran Samassa Veneessä -avioparityö perustuu kristillisiin perhearvoihin. Puolisot ovat liitossaan tasavertaiset kumppanit, joiden erilaisuus ei ole uhka vaan suhdetta rikastuttava tekijä. Puolisoita rohkaistaan mm. omien tunteiden ja tarpeiden tunnistamiseen ja ilmaisemiseen sekä yhteisen kommunikaation harjoitteluun yhä sujuvammaksi.

Tukena seurakuntanne parisuhdetyössä

Voimme järjestää yhdessä esimerkiksi parisuhdetta tai vanhemmuutta tukevan illan tai päivätapahtuman, avioparileirin omassa leirikeskuksessanne tai koulutusta vapaaehtoisille vastuunkantajille.

Lue lisää seurakunnan avioparityöntekijöille ja vapaaehtoisille tarjoamistamme koulutuksista.

Tunteet ja elämäntaito -teemoihin ohjelmaa ja puhujia löydät tästä.