Musiikki tavoittaa sydämet

Musiikilla voi tavoittaa jotain syvää ihmisen sielussa. Jokainen voi liittyä tuttuihin lauluihin. Muusikkomme auttavat sinua kertomaan evankeliumin sanomaa helposti vastaanotettavalla tavalla.

musiikki on tärkeä osa juhlia

Tuula "Haxu" Hakkarainen

Muusikko, laulaja ja lauluntekijä Tuula "Haxu" Hakkaraisella on useita ohjelmakokonaisuuksia erilaisiin tilaisuuksiin sekä laaja musiikkiohjelmisto virsiä, hengellisiä lauluja, messulauluja, nuorten veisuja, laululeikkejä, hoitavia rukouslauluja ja hiljaisuuden lauluja. Tuula johdattelee mielellään ihmiset yhteislauluun tai pitää toivelauluiltoja.
Haxun tavoitat: puh. 0400 202 164 tai tuula.hakkarainen@sana.fi   Nettisivu: christmusic.fi

Tarkemmat tiedot Tuulan ohjelmistosta löydät tästä esitteestä: Tuula Haxu Hakkarainen  2016 (pdf)
Tai voit lukea lisää myös tästä linkistä.

Tuula Hakkarainen 2

Heikki Mikkonen

Mies ja kitara on helposti siirrettävissä. Heikki Mikkonen haluaakin viedä evankeliumin ihmisten keskelle. Hän toimii mieluusti vastuunkantajana seurakunnissa ja erilaisissa tapahtumissa mm. musiikki-illoissa, päiväpiireissä, kahviloissa ja toreilla laulamassa ja laulattamassa.

Heikin tavoitat heikki.mikkonen@sana.fi

Heikki Mikkonen

Minna ja Jussi Pyysalo

Minna ja Jussi Pyysalo vievät ilosanomaa eteenpäin sanoin ja sävelin. He esiintyvät yleensä duona, Minna laulaen ja Jussi soittaen pianoa. Tarvittaessa musiikkia väritetään lisäsoittimin ja -muusikoin. Heidän ohjelmistostaan löytyy valmiita konserttikokonaisuuksia niin aikuisille kuin lapsillekin tai ohjelma laaditaan tilaisuuden ja kohderyhmän mukaan.
Tutustu lisää pyysalot.fi.
Pyysalot tavoitat puh. 0400 898 236 tai jussi.pyysalo@sana.fi

Minna ja Jussi Pyysalo

Kristiina Tanhua-Laiho

Kouluttaja, muusikko Kristiina Tanhua-Laiho on saanut lauluja suoraan raamatunjakeisiin. Hänellä on musiikki-iltoja teemoilla Rakkauden ja rohkaisun sanoja Raamatusta sekä Raamattulauluja. Lisäksi hän tarjoaa opetusta sisältävän  Olen ihme -teemaillan.

Kristiinan tavoitat puh. 020 768 1642 tai kristiina.tanhua-laiho@sana.fi

Kristiina Tanhua-Laiho

Kaisa ja Timo Tuikkanen

-  Laulumme ovat syntyneet keskellä elämää - sen kipuja ja armon kokemista. Ne tuovat omintakeista tulkintaa hengelliseen sanomaan. Ennen kaikkea haluamme kutsumme ihmisiä Vapahtajan luo.

Meitä voi kutsua osaksi seurakunnan tapahtumaa tai järjestämään tavoittavaa toimintaa, pitämään konsertteja ja yhteislaulutilaisuuksia sekä koulu- ja oppilaitosvierailuihin sekä Israel-iltoihin. Ohjelmistossamme on myös Israel-aiheista musiikkia ja messiaanisia lauluja.

Kaisa on koulutukseltaan pastori ja opettaja, Timo on diakoni.

Lue lisää: www.tuikkanen.net

Tuikkaset tavoitat: puh. 020 766 1601, kaisa.tuikkanen@sana.fi

Timo ja Kaisa Tuikkanen

Kalle Virta

Kalle Virta on klassisen musiikin laulaja ja hän säestää pianolla niin itseään kuin yhteislaulujakin. Hänellä hyvässä konsertissa Jumala, Sana ja sävel kulkevat käsi kädessä. Konserttisisältöjä ovat mm. "Sanan ja musiikin ilta", "Elämän laulu" ja "Ihmisen kokoinen tarina".

Kallen tavoitat puh. 020 768 1619 tai kalle.virta@sana.fi

VAlmis KAlle rajattu vaaka (Small)