Tarinoiden majatalo

Ei luennoinnille. Kyllä vuorovaikutukselle - vuoropuhelulle ja vuorokuuntelulle.

Vähemmän yhden puhuvan pään kuuntelemista. Enemmän yhteenkuulumista! Lisää kokemuksia kuulumisesta ihmisten seuraan, seurakuntaan ja kirkkoon.

Vähemmän käsitteitä, teoriaa ja ikuista istumista. Enemmän konkretiaa, kertomuksia ja toimintaa!

Tuolirinki

Raamatun ihmiset -koulutus

Seurakuntalaiset ovat tottuneet kuuntelemaan hengellisiä puheita, mutta heillä on tarve myös tulla kuulluksi ja keskustella. Tutustu nyt Raamatun ihmiset -koulutukseen.

Näytelmät

Seurakuntien tilaisuuksissa on paljon puheita ja musiikkia. Saat vaihtelua näytelmistä. Mikä näistä näytelmistä sopisi sinun seurakuntasi tapahtumaan?

Missä armo?

Syyrialainen äiti tarvitsee apua tyttärelleen, mutta Jeesus haluaa pysytellä tuntemattomana ja tuntuu suhtautuvan naiseen torjuvasti. Jeesuksen majoittanut isäntä saa todistaa ennenkuulumatonta kohtaamista omassa kotonaan.

Missä armo? -näytelmän lähteenä on Markuksen evankeliumin kertomus foinikialaisesta naisesta (Mark. 7:24-30). Kesto n. 55 min.

Joulun valtiaat

Keisari Augustus, käskynhaltija Quirinius, Joosef ja paimenet puhkeavat puhumaan. Näet tutun tarinan odottamattomilla mausteilla. Kesto n. 35 min.

Tuhlaajapojan veli

Kadonnut poika palaa kotiin maailmalta. Isä iloitsee, mutta isoveli suuttuu ja puuttuu juhlista. Kesto n. 1 tunti.

"Mika Lahtinen liikkuu kevyenoloisesti roolista toiseen. Sanoma anteeksiantamisen voimasta elää näyttämöllä vahvana ja draaman intensiteetti kantaa komeasti esityksen alusta loppuun asti." – Keskisuomalainen 17.11.2015

Laupias samarialainen

Ryöstön uhri päätyy hoidettavaksi majatalon isännälle, joka tarvitsee maksun. Kesto n. 35 minuuttia. Näytelmä sopii erityisesti diakoniatyön vapaaehtoisille. Ensiesitykset olivat Diakoniatyöntekijöiden päivillä ja Papiston päivillä Jyväskylän Paviljongissa.

"Yhden miehen draama, jossa Mika Lahtinen avasi taitavasti näkökulmia laupiaan samarialaisen kertomukseen." – Crux 4/14

Hinnasto

Esityksen nimiHinta seurakunnilleHinta muille
Missä armo?390 e 590 e
Joulun valtiaat290 e490 e
Tuhlaajapojan veli390 e590 e
Laupias samarialainen290 e490 e

Hintaan lisätään matkakulut Jyväskylän Tikkalasta, mutta ei muita lisä- tai sivukuluja. Korvaus laskutetaan esitysvierailun jälkeen.

Esityspaikaksi sopii

seurakuntasali tmv. tila, jossa yleisön istumapaikat on järjestetty esim. loivasti kaartuviin riveihin.

Julkaisut

• Aapakka-kuvakortit koulutus-, terapia- ja ohjaustyön ammattilaisille.
  • Pyhiä hetkiä -äänikirja. Kokoelma lyhyitä tarinoita ja psalmeja hartauksiin, päivänavauksiin tms. tarpeisiin.

Kuka vastaa?

Palveluista vastaa bibliodraamaohjaaja Mika Lahtinen.
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää: p. 040 557 5535, mika.lahtinen@sana.fi.