Sisältöä ja ohjelmaa seurakunnan työhön

Kansan Raamattuseuran palveluksessa on  iso joukko erityisosaajia: raamatunopettajia, muusikoita, näyttelijöitä, draamakasvattajia ja -ohjaajia, nukketeatterin tekijöitä, nokipannukahvittajia...

Suunnittelemme kanssasi tilaisuuteesi sopivan ohjelman. Haluamme olla rinnallasi kertomasta Jumalasta, joka rakastaa jokaista ihmistä ja hyväksyy meidät omina itseinämme.

Nokipannukahvitus

Tavoittavan työn yhteistyösopimus - helppo tapa saada sisältöä evankelioimistyöhön

Seurakuntanne ja Kansan Raamattuseura voivat sopia tavoittavan työn yhteistyöstä. Tämä tarkoittaa, että
  • KRS:n julistajat eri työaloilta ovat käytettävissä seurakuntanne alueella
  • vuosittain budjetoimanne tuki vastaa käytettävissä olevien päivien määrää
  • luomme yhdessä vuosittaisen suunnitelman: Keitä pyrimme tavoittamaan ja millä keinoin? Mihin seurakunnan toimintaan heitä kutsutaan mukaan?

Tavoittavan työn yhteistyösopimuksen edut seurakunnallenne:

• helposti budjetoitava, ei kilometrikorvauksia, vuosittainen kiinteä kustannus
  • alennuksen sisältävä päivähinta
  • pitkäjänteinen suunnitelma, joka tehdään yhdessä
  • käytössä monipuolisesti kaikki KRS:n ammattitaito
  • yksittäisistä tilaisuuksista pidempiin projekteihin
  • mahdollistaa pidemmän kohderyhmätavoittamisen, esim. lapsiperheet

Ota yhteyttä

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä varatoiminnanjohtaja Kalle Virtaan kalle.virta@sana.fi.

Tutustu julistajiimme ja palvelutarjontaamme