Valmennusta vapaaehtoisten ohjaamiseen

Samalla viivalla-logo Samalla viivalla

Joillain seurakunnan työaloilla vapaaehtoistoiminta on itsestään selvää, toisaalla on totuttu tekemään työntekijöiden voimin.'

Miten vapaaehtoiset seurakuntalaiset pääsisivät yhä enemmän mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa?

Mikäli haluat viedä työyhteisöä tietoisesti enemmän siihen suuntaan, että työtä tehdään yhdessä vapaaehtoisten kanssa, voimme auttaa sinua prosessissa. Voimme suunnitella seurakuntasi tai työalasi tarpeisiin sopivan  koulutuspäivän ryhmän, lähtötason ja asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Kerromme myös käytännöllisiä esimerkkejä eri puolilta Suomea.

Seurakunnassa voidaan järjestää myös Samalla viivalla -vapaaehtoistoiminnan kurssi. Se kattaa monipuolisesti vapaaehtoisena toimiseen liittyviä seikkoja. Ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja käyttöösi laajan aineiston, josta voit suunnitella seurakuntalaisillesi sopivan kokonaisuuden. Alla tiedot seuraavasta ohajaakoulutuksest.