KRS Koulutuspalvelujen täydennyskoulutukset 2017

Rukoustapahtuma 8.-10.9.

Opetusta, rohkaisua rukoukseen sekä yhteistä rukousta. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, mutta mukaan kutsutaan erityisesti seurakuntien rukoustyöstä vastaavia ja rukouspiirien vetäjiä. Opetusta mm. armolahjoista. Mukana mm. Anna-Liisa  ja Pekka Heikkilä, Leena Lehtinen, Pasi Jaakkola, Marlene Howard ja Päivi Peittola.

Erillinen seminaari Valoksi kansoille 8.9. - teemana rukous ja lähetys. Opettajian Timo Keskitalo ja Virpi Nyman.

Katso ohjelmat tästä.

• Paikka: Vivamon loma- ja kurssikeskus, Vivamontie 2, 08200 Lohja

Tehtävä kotiovella - maahanmuuttajan kohtaaminen 26.-27.9. Vivamo, Lohja

Osallistuja ymmärtää maahanmuuttajiin liittyvää toimintaympäristöä ja osaa jäsentää sitä muille. Osallistuja tunnistaa seurakuntalaisissa olevia pelkoja ja ennakkoluuloja maahanmuuttajia kohtaan ja osaa johdattaa heidät prosessiin, jossa he kohtaavat pelkonsa. Osallistuja osaa soveltaa erilaisia välineitä kertoessaan kristinuskosta eriuskoiselle ihmiselle.

• Kohderyhmä: papit, lähetyssihteerit, diakoniatyöntekijät ja muut asiasta kiinnostuneet
  • Paikka: Vivmaon loma- ja kurssikeskus, Vivamontie 2, 08200 Lohja
  • Hinta: kurssimaksu 120 €, täysihoito 96,50 € - 106,50 € (sis. liinavaatteet, hintamuutos mahdollinen)
  • Kouluttajana: pastori Virpi Nyman
  • Ilmoittautuminen 12.9. mennessä vivamo@sana.fi, puh. 0207 681 760

Rukouksen talo -ohjaajakoulutus 3.-4.10.
Hämeenkulma, Tampere

Osallistuja perehtyy tiedollisesti ja taidollisesti Rukouksen talon toimintaperiaatteisiin osana seurakunnan toimintaa niin, että hän voi käynnistää Rukouksen talon omassa seurakunnassa ja/tai seurakunnan nuorisotyössä, koordinoida Rukouksen talon rukoustoimintaa sekä opettaa siellä käyviä vapaaehtoisia rukouksen ja lähimmäisen kohtaamisen alueilla.

• Kohderyhmä: papit, diakoniatyöntekijät, lähetyssihteerit, nuorisotyöntekijät ja muut asiasta kiinnostuneet
  • Paikka: Hämeenkulma, Hämeenpuisto 15, 33210 Tampere
  • Kouluttajina: Päivi Peittoja ja Kristiina Tanhua-Laiho
  • Hinta: 130 €, tarjoilut 30 €, lisäksi lounaat 2 x ja päivällinen omakustanteisesti
  • Ilmoittautuminen 19.9. mennessä seurakuntapalvelut@sana.fi, puh. 0207 681 650
  • Lisätietoja:  seurakuntapalvelut@sana.fi, puh. 0207 681 650

Alfa-kurssin ohjaajakoulutus

Alfa on hyvä työväline uskosta vieraantuneiden tavoittamiseen. Koulutus opastaa Alfan järjestämiseen seurakunnassa. Tulemme mielellämme seurakuntiin pitämään ohjaajakoulutuspäivän. Koulutukseen on hyvä kutsua kaikki Alfa-kurssi-toiminnasta kiinnostuneet, jotka voisivat muodostaa kurssin järjestelytiimin.

• Koulutus on tarkoitettu seurakunnan työntekijöille ja vastuunkantajille.
  • Kouluttajina: Mikko Matikainen, Matti Mäkinen, Virpi Nyman ja Kristiina Nordman