Kristillinen toipumistyö KRITO

Krito-työ tarjoaa yhden mahdollisuuden toteuttaa sielunhoitotyötä seurakunnassa.

Kriton ydin ovat sielunhoidolliset vertaisryhmät, jotka tarjoavat mahdollisuuden kertoa omasta elämästä, käsitellä sen kipuja, kuunnella toisia ja jättää asiat rukouksessa Jumalan käsiin. Kohdatuksi ja kuulluksi tuleminen on tärkeä ja tarpeellinen kokemus jokaiselle.

Krito-työ tarjoaa seurakuntalaisille väylän toimia vapaaehtoisena ryhmänvetäjänä seurakunnan valtuutuksella ja ryhmänohjaajakoulutuksen jälkeen.

krito-esite-kansikuva pieni
Krito-työ seurakunnassa lähtee liikkeelle ryhmänohjaajien koulutuksesta ja startti-illasta, jossa aiheena on jokin toipumisen teema ja ryhmien esittely. Illassa halukkaat voivat ilmoittautua ryhmiin.

Krito-aineistoa

Pastori Ulla Halttunen, psykoterapeutti Paula Tähtinen ja psykoterapeutti Mirja Sinkkonen ovat kirjoittaneet kirjoja avuksi Krito-työhön. Tutustu kirjoihin täältä.