Rakenna rukouksella

Seurakunnan toimintaa kantaa yhteinen rukous. KRS tarjoaa koulutusta ja apua seurakunnan rukoustoiminnan elävöittämiseen mm. järjestämällä rukouskoulutuksia sekä rukouspäiviä työntekijöille ja vapaaehtoisille.

Mökki, kuvaaja Raimo Sinisalo 2013

Rukousopetus

Kun järjestät seurakunnassa rukousiltoja tai -tapahtumia ja mietit, kenet kutsuisit puhujaksi, tutustu Kansan Raamattuseuran työntekijöiden tarjontaan rukousopetuksessa. Katso tästä lisää tietoa.

Rukouksen talo -toiminta

Rukouksen talo ei ole välttämättä tietty paikka, vaan tapa toimia

Lue lisää Rukouksen talo -toiminnasta.

IMG_20170529_221352 (Small)

Rukoustapahtuma Heijastamme Valoa

8.–10.9.2017, Vivamo, Lohja
Seurakunnan rukoustyössä mukana oleville, rukouspiirien
vetäjille ja kaikille kiinnostuneille. Opetusta mm. Pyhän Hengen työstä ja armolahjoista.
Mukana Pekka ja Anna-Liisa Heikkilä, Pasi Jaakkola, Päivi Peittola, Leena Lehtinen, Marlene Howad ym.

8.9. Valoksi kansoille - rukous ja lähetys -seminaari
Mukana Timo Keskitalo ja Virpi Nyman.

Katso tarkemmat tiedot tästä.

Ilmoittaudu: vivamo@sana.fi tai puh. 0207 681 760

Rukouksen talo -ohjaajakoulutus

3.–4.10.2017, Hämeenkulma, Tampere

Kohderyhmä: papit, diakoniatyöntekijät, lähetyssihteerit, nuorisotyöntekijät ja kaikki asiasta kiinnostuneet
Koulutus antaa valmiudet aloittaa ja koordinoida Rukouksen talo -toimintaa seurakunnassa tai omalla työalalla sekä opettaa siellä käyviä vapaaehtoisia rukouksen ja sielunhoidon alueilla.
Kurssimaksu: 130 € (sis. aineiston) + ruokailut
Ilmoittautumiset 20.9. mennessä: puh. 0207 681 650 tai