Monipuolista koulutusta seurakuntien käyttöön

KRS:n koulutuspalvelut on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt kursseja tavallisten seurakuntalaisten varustamiseksi. Tutustu tarjontaamme.

Viro, Kasvuaeg 04-2013, Minun tarinani -harjoitus, kuvaaja Virpi Nyman

Koulutus tarpeen mukaan

• Työvälineitä evankeliumin eteenpäin viemiseen ovat mm. L10T-valmennukset, Kerromme Jumalan rakkaudesta -kurssi,  Todistajana ja julistajana -evankelistakurssi sekä erilaisiin missio- ja/tai seurakuntatapahtumiin liittyvät koulutukset (sielunhoito, evankeliointi, kotikäyntityö, pienryhmät).
  • Tehtävä kotiovellamme on uusi koulutuskokonaisuus, joka auttaa seurakuntalaisia kohtaamaan maahanmuuttajia.
  • Samalla viivalla -koulutus on seurakunnan vapaaehtoisille tarkoitettu koulutuskokonaisuus, jossa vahvistetaan seurakuntalaisten sitoutumista seurakuntaansa, esitellään monipuolisesti vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia sekä pohditaan oman kiinnostuksen ja persoonan mukaisen tehtävän löytymistä.
  • Rukouksen talo ja erilaiset rukouskurssit ja -tapahtumat vahvistavat rukouselämää niin koko seurakunnan kuin yksittäisen kristityn elämässä ja antavat välineitä rukouselämän syventämiseen.
  • Alfa-kurssi on tarkoitettu erityisesti etsijöille ja epäilijöille. Kurssi toimii usein sisääntuloväylänä seurakunnan toimintaan.
  • Yhä monimuotoisemman uskonnollisen kentän hahmottamisessa apuna ovat Kristinusko ja muut uskonnot -opetussarja sekä Uskonnot ajassamme -kurssi.