Viisikielinen

Viisikielinen on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon viidennen herätysliikkeen laulukirja. Kirjaan on koottu koskettavimmat ja rakastetuimmat laulut, jotka ovat tulleet tutuiksi eri liikkeiden toiminnan piirissä. Samalla ne ovat kaikkien kristittyjen yhteistä perintöä. Lauluissa korostuvat herätys, luottamus Jumalan sanaan sekä lohdutus ja ilo pelastuksesta, joka on kaikille tarjolla Jeesukseksessa Kristuksessa.

Viisikielinen

Kirjan perustiedot

• ISBN 978-951-888-690-0
  • Kovakantinen
  • Koko 115mm x 165 mm
  • n. 800 sivua
  • Yli 400 hengellistä laulua
  • Kaikista lauluista nuotit, sointumerkit ja sanat
  • Hinta 20 €
Seurakunta-alennukset (hintoihin lisätään toimitusmaksu)
  • 1-30 kpl - 15%
  • 31-100 kpl - 25%
  • yli 100 kpl - 30 %

Tilaukset:    tuotemyynti@sana.fi    tai   puh. 0207 681 615   tai alla olevalla lomakkeella.

Tilaa meiltä laulattajat!

Kansan Raamattuseuran muusikot palvelevat seurakuntaasi Viisikieliseen tutustumisessa. Laulatamme ja laulamme lauluja Viisikielisestä -järjestetään vaikka Viisikielismarathon!

Tuula Hakkarainen, Minna ja Jussi Pyysalo ja Heikki Mikkonen ovat perehtyneet kirjan antiin ja laulujen historiaan.

Lisätietoja ja tilaukset seurakuntapalvelut@sana.fi tai puh. 020 768 1650.

Seurakuntatilauslomake

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.