Koulutus rohkaisee käytäntöön

Kansan Raamattuseuran koulutuspalveluiden  työnäky on liikkeellä oleva, tavoittava ja avoin seurakunta.

Tarjoamme seurakunnille pitkäjänteistä ja monipuolista koulutusta, jonka kautta seurakuntalaiset voivat löytää oman paikkansa seurakunnan toiminnassa ja Jumalan työtovereina.

Samalla viivalla ohjaajakoulutus, Lahden Joutjärven seurakunta 2013, kuvaaja Matti Mäkinen

Kansan Raamattuseuran motto "Elämme armosta, kerromme Jeesuksesta"  viestii myös koulutuspalveluidemme tavoitteista. Haluamme avata evankeliumin sanomaa ihmisille niin, että he voivat itse elää siitä käsin ja saada myös välineitä ja rohkeutta palvella muita.

Tutustu monipuoliseen koulutustarjontaamme ja ota yhteyttä!

Koulutuspalvelujen uutisia

Uskon askeleita arjessa

Julkaistu 25. syyskuuta

L10T-kurssi on lyhyt oppimäärä arjen kristillisyydessä ja Jeesuksen seuraajana kasvamisessa.

Keskeneräinen kelpaa

Julkaistu 26. kesäkuuta

Olemme matkalla ja keskeneräisïä. Krito-konferenssissa 11.-13.8. käsitellään teemaa Kesken. Teema puhuu myös siitä, että kuljemme matkaa yhdessä.

Maahanmuuttajat tuovat tehtävän kotiovellemme

Julkaistu 21. syyskuuta 2016

Kun pakolaisten tulva yllätti Suomen, myös seurakunnat ovat olleet aktiivisesti mukana auttamassa uusia tulijoita. Uusi tilanne on tuonut kysymyksiä ja pohdittavaa.

Kari Valkonen johdattaa Johanneksen evankeliumiin

Julkaistu 13. toukokuuta 2016

Kuuden ohjelman sarja alkaa TV7-kanavalla 21.5.

Omat lahjat käyttöön

Julkaistu 23. helmikuuta 2016

Kansan Raamattuseuran koulutuspalvelujen tarjoama Todistajana ja julistajana -kurssi on käytännöllinen koulutus jokaiselle, joka haluaa löytää kutsumustaan ja luontevia tapoja viedä evankeliumia eteenpäin sekä saada virikkeitä seurakunnan rakentamiseen.

L10T valmentaa uuteen elämäntapaan

L10T-valmennukset ovat saaneet seurakunnissa hyvän vastaanoton. L10 tulee Luukkaan evankeliumin luvusta 10 ja T-kirjain tarkoittaa muutosta, transformaatiota. Koulutuksen tavoite on uusi elämäntapa.

Yhteydessä eteenpäin, KRS:n koulutuspalvelua 40 vuotta

KRS on tehnyt koulutusyhteistyötä seurakuntien kanssa jo 40 vuoden ajan. Työnäkynä on seurakuntalaisten rohkaiseminen ja varustaminen yhteiseen työhön.

Luukas 10 -elämäntapa kannustaa evankeliumin välittämiseen arjessa

Julkaistu 26. marraskuuta 2014

Alunperin Etelä-Afrikassa luotu koulutus nousee Luukkaan evankeliumin 10. luvusta. Kurssi tunnetaan maailmalla nimellä Luukas 10 Transformaatio tai lyhyemmin vain L10T. Siihen oli suomalaisia viime viikolla perehdyttämässä Willem Joubert.

Koulutus rohkaisee liikkeelle seurakunnassa

- Seurakuntien työntekijöillä on paljon tekemistä seurakunnan arjen keskellä. Siinä on vaikea ehtiä kehittää koulutuspolkuja seurakuntalaisille. Sitä varten meillä on osaavat kouluttajat ja paljon aineistoa, josta voimme räätälöidä sisältöjä seurakuntien tarpeisiin, sanoo Kansan Raamattuseuran koulutuspalvelun johtaja Mikko Matikainen.

Raamatunopetusakatemia valmentaa raamatunopettajia

Julkaistu 19. elokuuta 2014

Tammikuussa 2015 ovensa avaavan Raamatunopetusakatemian tavoitteena on valmentaa raamatunopettajia.

Seurakunnassa kaikki peliin

KRS Koulutuspalvelut tekee monipuolista yhteistyötä seurakuntien kanssa.

Valmiuksia todistajan tehtävään evankelistakurssilta

Julkaistu 11. maaliskuuta 2014

Todistajana ja julistajana -kurssi auttaa löytämään omia lahjoja ja omaa tapaa toimia. Kurssille hakuaikaa on maaliskuun loppuun.

Kasvunaikaa Virossa

Julkaistu 11. toukokuuta 2013

Evankelioimisyön koulutuskeskuksen EVKOn Kasvunaika-seurakuntakoulun kursseja käydään seurakunnissa eri puolilla Suomea, mutta myös Virossa. Yhteistyötä Viron kirkon Lähetyskeskuksen kanssa on tehty jo vuosia