Kolehdit ja avustukset

Kansan Raamattuseura on pääosin yksityisen tuen varassa. Kun keräätte kolehdin Kansan Raamattuseuralle, annatte seurakuntalaisille mahdollisuuden tukea avaran armon julistamista Suomessa. Kiitos tuestanne.

Hiljaisuuden puutarhasta - vesiruukku - pieni

Virallinen kirkkokolehti 3.9.2017

Kirkkohallitus on määrännyt  virallisen kirkkokolehdin kohteeksi 3.9.2017 Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyön. Kolehti käytetään seurakuntien nuoriso- ja opiskelijatyötä ja nuorten aikuisten parissa tehtävää työtä tukevaan toimintaan.

Virallisen kolehdin tilitys

Kolehdit tilitetään Kansan Raamattuseuran Säätiön tilille

• IBAN: FI73 2103 3800 0055 77
  • BIC: NDEAFIHH
  •  viite 91514

Suosituskolehdit

Kirkkohallitus on ilmoittanut  lisäksi seuraavat kohteet seurakunnissa harkittaviksi kolehtisuunnitelmia varten:

• Lapsityölle, erityisesti Luukkaan evankeliumiin pohjautuvan, lapsille suunnatun Jeesuksen jäljillä -elokuvadvd:n jakamiseen lapsiperheille
  • Evankelioimistyölle reformaation juhlavuotta tukevien valtakunnallisten Uskon päivä ja Uskon yö –tapahtumien suunnitteluun, tiedottamiseen ja toteuttamiseen

Kolehdit tilitetään yllä mainitulle KRS:n tilille.

Suosituskolehdeissa ei käytetä viitettä, vaan viestiä ”Suosituskolehti lapsityö” tai ”Suosituskolehti evankelioimistyö”.

Yksittäiset tilaisuudet

Kolehdit tilitetään seuraavasti:
  • SAAJA: Kansan Raamattuseuran säätiö sr
  • IBAN: FI73 2103 3800 0055 77
  • BIC: NDEAFIHH
Toivomme, että tilityksessä käytätte kohteen mukaista viitettä. Työntekijämme antaa tilaisuuden yhteydessä viitteen paperilla kolehtikuittiin liittettäväksi. Kolehtiviitteet kohteen mukaan ovat (kuvaa klikkaamalla voit avata ne excelissä):

Kolehtiviitenumerot kuva
Klikkaa kuvaa, niin saat viitteet exceliin.

Mikäli viitetietoa ei ole saatavilla, pyydämme merkitsemään viestikenttään seuraavat tiedot:
  • seurakunnan nimi
  • tilaisuuden päivämäärä
  • kolehtikohde
  • tilaisuuteen osallistuneen KRS:n työntekijän nimi (mikäli tiedossa)

Kiitos uhrilahjastanne!

Seurakuntien myöntämät evankelioimistyön avustukset

Mikäli seurakuntanne myöntää avustuksia evankelioimistyöhön, ohjaamme meille osoitetun avustuksen seurakuntanne toiveiden mukaiseen työhön. Kauttamme avustus kohdentuu erityisesti Suomessa tehtävään evankelioimistyöhön.