logo_summit_2015_400x74

The Global Leadership Summit 2015

The Global Leadership Summit eli GLS on maailman suurin kristillinen ja kansainvälinen johtajuuskonferenssi, jossa on puhumassa maailman kokeneimpia ja menestyneimpiä johtajia niin liike-elämästä, politiikasta kuin seurakunnistakin. Pääkonferenssi järjestetään vuosittain Chicagossa sijaitsevassa Willow Creek -seurakunnassa, mutta GLS konferensseja järjestetään vuosittain ympäri maailmaa – myös Suomessa. Vuonna 2015 konferenssiin osallistuu maailmanlaajuisesti yli 260 000 henkilöä yli 120 maassa. Opetukset kuullaan videoituina.

Helsingissä GLS 2015 -konferenssi järjestetään 6.-7.11.2015 Saalemin tiloissa Hakaniemessä. Hehku Helsinki on mukana vapaaehtoisvoimin ja keräämmekin nyt listaa innokkaista vapaaehtoisista, joille GLS Suomi tarjoaa paikkaa palvella toisena päivänä ja veloituksetonta pääsyä toisen päivän seminaareihin. Mikäli olet kiinnostunut palvelemisesta, ota yhteyttä suoraan järjestäjiin sähköpostitse roope.m.rajala@gmail.com tai jennica.haga@gmail.com. Lisätietoja GLS:stä löydät suoraan GLS:n kotisivuilta.

GLS 2015
Puhujakaarti vuoden 2015 GLS:ssä.

Puhujakaarti vuoden 2015 GLS:ssä:

Bill Hybels - Willow Creek Community Church -seurakunnan perustaja ja johtava pastori.

Brian Houston - Hillsong -seurakunnan perustaja ja maailmanlaajuisen toiminnan johtava pastori.

Ed Catmull - Yksi Pixar Animation -studioiden perustajista ja Walt Disney Animation -studioiden johtaja.

Sheila Heen - Triad Consulting Group -yrityksen perustaja ja Harvardin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan luennoitsija.

Jim Collins - Arvostettu bisnesajattelija, joka on kirjoittanut mm. menestyskirjan Hyvästä paras.

Liz Wiseman - The Wiseman Group -yrityksen puheenjohtaja ja menestyskirjailija.

Brené Brown - Houstonin yliopiston Graduate College of Social Work -collegen tutkimusprofessori ja menestyskirjalija.

Horst Schulze - Capella Hotel Group -hotelliketjun puheenjohtaja ja toimitusjohtaja sekä The Ritz-Carlton Group -hotelliketjun perustaja, ensimmäinen puheenjohtaja ja entinen operaativinen johtaja.

Albert Tate - Etelä-Kaliforniassa toimivan Fellowship Monrovia -seurakunnan perustaja ja johtava pastori.

Craig Groeschel - LiveChurch.tv-seurakunnan perustaja ja johtava pastori.